Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 26-03-2018

Σε «βαρύ» φορολογικό «έγκλημα» υπέπεσε 81χρονη στην Κατερίνη, αφού (μετά από καταγγελία προφανώς) συνελήφθη (χωρίς ίχνος τσίπας) να πουλάει 6 ολόκληρα κιλά ζοχιές!

Για τη σύλληψη της «επικίνδυνης» ηλικιωμένης (σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων) χρειάστηκε η συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας.

Το «σκληρό» περιστατικό (καθότι τα 6 κιλά ζοχιές μπορεί να είναι και πιο επικίνδυνα ακόμη και από 2 τόνους ηρωϊνης!) σημειώθηκε την Παρασκευή (άκουσον-άκουσον!) επί της 16ης Οκτωβρίου!

Μάλιστα, ενεργώντας άμεσα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ!

Μετά τον «καλαμποκά» στη Θεσσαλονίκη ένας ακόμη φοροφυγάς προστίθεται στο μακρύ κατάλογο επιτυχίων των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους μας! Ζήτω το Έθνος! (αυτό για χθες!)Στήριξη από τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και «αρωγή» από τον υφυπουργό Εξωτερικών απέσπασε το ΔΣ του ΟΡΦΕΟ για το Φεστιβάλ Ολύμπου…

Όλα καλά και άγια, αλλά όπως αναφέρει και ένα άσμα «θα φανεί στο χειροκρότημα» ή κατά το λαϊκότερον όταν «κάνουμε ταμείο»…

Πάντως (χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο) και με βάση την εμπειρία που έχω αποκομίσει είθισται οι «κάνουλες» να ανοίγουν όταν βαίνουμε προς εκλογάς…


Ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «Μπαλανίκα», στο Λιτόχωρο, η τελετή ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2018 Β΄ ΕΣΣΟ.

Κάποια πράγματα (ευτυχώς) αλλάζουν προς το καλύτερο και προς το λογικότερο…


Λοιπόν, καιρός να τελειώνει το αστείο με τον «κρύο» Μάρτη! Κάψαμε και τα «παλούκια από τους φράχτες» και σε λίγο (αν συνεχίσει έτσι) θα ξεκινήσουμε να καίμε και τις καρέκλες από το σαλόνι!


Να είσαι γαύρος αντιΠΑΟΚτσής και να είσαι υποχρεωμένος να φοράς την ασπρόμαυρη φανέλα του Ιδρύματος μέρα νύχτα για καμιά 20αριά χρόνια! Μη σου τύχει! Ούτε στον εχθρό μας!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ