Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 26-02-2018

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το Λιτόχωρο ήταν (περισσότερο από ποτέ) σαφής για το τι πρέπει να περιλαμβάνει η συμφωνία με την ΠΓΔΜ και ποιες οι προϋποθέσεις για να συζητήσουμε (και να επιλύσουμε) το ζήτημα της ονομασίας. Δεν είναι «νοητή» μια συμφωνία για το όνομα και τις εγγυήσεις αλυτρωτισμού, χωρίς προηγουμένως να υπάρξει αλλαγή συντάγματος της γειτονικής χώρας και επιλογή ονόματος, που «να μην αποπνέει οποιοδήποτε αλυτρωτισμό», είπε ο κ. Παυλόπουλος.

Το καλύτερο όμως, το άφησε για το τέλος διαβεβαιώνοντας πως όσα εξέθεσε θ’ αποτελέσουν καθοριστικής σημασίας δείκτη πορείας κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Έχει πλάκα, το «ατύχημα»  να έρθει από την… Ηρώδου Αττικού. Και όχι τίποτα άλλο, δεν θα προλάβουμε να δούμε και τι σόι πράμα είναι αυτή η «καθαρή έξοδος» στις αγορές!


Τώρα που επικαιρότητα (εκτιμούμε) κάνει καμπή μήπως είναι καλό να συζητήσουμε λίγο και για την εξέδρα των παρελάσεων; Ε να μην φτάσουμε πάλι στο παρά ένα και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Και εν τέλει, κάποια στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης θα πρέπει να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.


Άσπρη μέρα είδαν στο Ελατοχώρι, αφού το χιόνι έχει φτάσει στο Χιονοδρομικό Κέντρο το 1 μέτρο. Το καλύτερο όμως είναι πως η πρόσβαση (τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα) έως το Ελατοχώρι γινόταν κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται και το μόνο που απομένει, είναι να «μετατραπεί» σε επιπλέον επισκέπτες για την περιοχή.


Για αποκλεισμό τους, από μέρος των εκδηλώσεων του εορτασμού της Επανάστασης του Ολύμπου, κατηγορεί η αντιπολίτευση του Δήμου Δίου Ολύμπου, τον δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν «με προσωπική του απόφαση απέκλεισε από μέρος των εκδηλώσεων του εορτασμού το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου πλην των αντιδημάρχων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας, δήμαρχος προέβει σε τέτοιους είδους προσβλητική απόφαση στηριζόμενος στην λογική ότι ο Δήμος εκπροσωπείται μόνο δια των αντιδημάρχων του και του ιδίου και ότι ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου εν συνόλω δεν έχει καμία αξία.

Προφανώς ο κύριος Δημόπουλος θεωρεί ότι οι εκδηλώσεις αυτού του μεγέθους είναι οικογενειακή υπόθεση και ευκαιρία για προσωπική προβολή. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Εθνική Επέτειος και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ενδείκνυνται για να κάνει ο Δήμαρχος τις προσωπικές του δημόσιες σχέσεις υποτιμώντας το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και δηλώνοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της απόφασής του.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ