Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 26-01-2018

Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση καμία, πως φέτος τα Φώτια είναι αφιερωμένα στον Απόστολο Παύλο;
Είναι σαν να παίζεις στοίχημα το Μπαρτσελόνα-ΑΕ Καραϊσκάκης και να μην ποντάρεις στον άσσο της Μπάρτσα…


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει την Κυριακή στην Κατερίνη η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα στο «Ρεμπέτικο του Ψείρα» στο Βατάν.
Και σας το υπογράφω… Όσο υπάρχει Ζήσης, θα υπάρχει και ΛΑΕ στην Πιερία!


Tώρα που ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, αποφάσισε να μετονομάσει τον κεντρικό Αυτοκινητόδρομο της χώρας του, από «Μ. Αλέξανδρο» σε «Αυτοκινητόδρομο Φιλίας», μήπως θα σταματήσουν και οι Σκοπιανοί τελωνειακοί να ταλαιπωρούν (μέχρι να πάρουν το εξτραδάκι τους) τους διερχόμενους τα σύνορα από και προς την Ελλάδα;


Με δεδομένο τις πολλές και τεράστιες διαπραγματευτικές επιτυχίες (στο εξωτερικό) του πρωθυπουργού μας, δεν το λες και επιτυχία οτι επέτυχε την αλλαγή του ονόματος του Αεροδρομίου των Σκοπίων και ενός Αυτοκινητόδρομου. Το μόνο παρήγορο οτι κατάφερε να το πετύχει με μόλις 3 ώρες διαπραγμάτευση, άρα το αποτέλεσμα επήλθε νωρίτερα κατά 14 ώρες τουλάχιστον…
Το επόμενο βήμα (προόδου) θα ήταν ένα δημοψήφισμα που ότι αποφασίσει ο λαός θα το ακολουθήσει και η κυβέρνηση…


Εγκαίνια σήμερα (στις 13:00) για την πρώτη ΤΟΜΥ της Κατερίνης. Το αν θα αποτελέσει και τομή στην πράξη για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας μένει να αποδειχθεί, διότι καλά τα σχέδια επί χάρτου (και τα οράματα), αλλά όταν ξεκινούν οι «εκπτώσεις» στις προϋποθέσεις λειτουργίας τότε χαλάει το πράμα!
(Σημείωση: η Τοπική Μονάδα Υγείας, θα στεγαστεί στα πρώην Πολυιατρεία του πρώην ΙΚΑ Κατερίνης και μιας και θα έρθει και ο αναπληρωτής γενικός του Υπουργείου Υγείας, ας κάνει μια βόλτα και σε άλλους χώρους εκτός του ισογείου…)


Καλές (και προπαντός απαραίτητες) οι αποκαταστάσεις των δρόμων μετά τις πλημμύρες του Νοέμβρη, αλλά ας μας πουν κι όλας (δήμος και Περιφερειακή Ενότητα) ποια η συμβολή του Κράτους σ’ αυτες τις παρεμβάσεις.
Υπήρξε (συμβολή) ή τζάμπα τα είπανε στον Γραμματέα Υποδομών όταν αυτός επισκέφθηκε την Κατερίνη;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ