Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 25-07-2018

Για τα καλά στην εφηβεία εισέρχεται σήμερα η «Πολιτεία» η οποία συμπληρώνει αισίως 12 έτη κυκλοφορίας. Θα τα εκατοστήσουμε; Θα τα χιλιάσουμε; Κανείς δεν ξέρει. Θα το προσπαθήσουμε πάντως με την ευχή ότι οι καλές ειδήσεις θα αυξάνονται (που δεν το βλέπω δηλαδή)

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!


 

Είναι κάτι μέρες, που ότι και να γράψεις μικρή σημασία έχει… Και τι να γράψεις όταν σε λίγες ώρες ο απολογισμός πυρκαγιάς είναι 60 (συν) ανθρώπινες ψυχές και πάνω από 100 αγνοούμενοι…

Τα άλλα περί «ασύμετρων» π@π@ριών, μας τα παν κι άλλοι… Και όπως σωστά ειπώθηκε για τα «ασύμετρα» πρέπει να προετοιμαζόμαστε και όχι για τα… συμμετρικά.


Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ομιλητής θα ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Οι Πιεριείς θα πρέπει να κάνουν υπομονη ως προς την ενημέρωση για την Ελλάδα μετά τα μνημόνια… Προέχει η Ελλάδα μετά τις φωτιές…


Μες στην καλοσύνη αυτός ο επίσκοπος (;) Αμβρόσιος, ο οποίος αποδίδει το γεγονός της καταστροφής στο ότι «ο Τσίπρας είναι άθεος». Μεταξύ μας, αν είναι κάποιος να πιστεύει στο Θεό και να είναι σαν τον Αμβρόσιο, 1.000 φορές άθεος.

Το χειρότερο είναι η στάση της Εκκλησίας έναντι του Αμβροσίου, τον οποίο ανέχεται… Εντάξει πολλά έχουμε πει και ακόμη περισσότερα γράψει για τα κόμματα, αλλά τουλάχιστον (έστω και για τα προσχήματα) όταν κάποιος βουλευτής «ξεφεύγει» σε επίπεδο δηλώσεων τρώει «κόκκινη κάρτα» και κάθεται στον πάγκο. Στην Εκκλησία ούτε καν… επίπληξη, λες και τέτοιου είδους δηλώσεις την εκφράζουν… εκτός κι αν όντως την εκφράζουν, οπότε πάω πάσο.


Σκουρλέτης για τις φονικές πυρκαγιές: «Κακός σύμβουλος ο πανικός, πολλοί χάθηκαν στη θάλασσα από πνιγμό»

«Π»: Καλός σύμβουλος μόνο ο Καρανίκας! Γιατί αυτή η δήλωση μου ξυπνά μνήμες δηλώσεων περί «συνωστισμού» στη Σμύρνη;


Βλέποντας από τη μια τις φλόγες και από την άλλη την αγωνιώδη προσπάθεια των ανθρώπων να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, μπας και σωθούν, στο μυαλό μου ήρθαν όλοι εκείνοι που σχολιάζοντας τις ορδές των προσφύγων προς την Ελλάδα, αναρωτιούνται «γιατί δεν κάθονται στην πατρίδα τους να πολεμήσουν»…

Και μη νομίζετε, η κατάσταση που άφησε πίσω της η φωτιά στο Μάτι, δεν είναι και πολύ καλύτερη από εκείνη που έχει αφήσει ο πόλεμος στη Συρία…


Είναι και κάποιοι άνθρωποι (οικογενειάρχες, εργαζόμενοι των 3 και 60), που οφείλουμε να πούμε «ευχαριστώ». Και άμα η συντεταγμένη (τρομάρα της) πολιτεία το πει και με πράξεις, ακόμη καλύτερα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ