Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια 25-07-2017

Οι διπλανές φωτογραφίες δείχνουν την παραλία της Πλάκας Λιτοχώρου το 2003. Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς η αμμουδιά εκετείνεται σε πλάτος άνω των είκοσι μέτρων και σε μήκος μερικών εκατοντάδων. Η αεροφωτογραφία από το Google map δείχνει την σύγχρονη παραλία που δεν υπάρχει αφού ακόμη και τα ρήθρα έχουν πνιγεί στη θάλασσα. Τα μαγαζιά τραβήχτηκαν πιο πίσω το ίδιο και ο δρόμος. Κι όλα αυτά γιατί. Μάλλον γιατί λίγο νοτιότερα κατασκευάστηκε βραχίονας στην εκβολή του παρακείμενου ξεροπόταμου. Το ζήτημα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τους αρμόδιους, που δεν τους ξέρω γι΄ αυτό θα επανέλθω επί του θέματος όταν είμαι καλύτερα διαβασμένος.


Δημοσιεύτηκε και αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, η βαθμολογία όλων των υποψηφίων διευθυντών για τα γυμνάσια και τα λύκεια του νομού.
Μερικοί κλαίνε, μερικοί γελάνε και κερνάνε, άλλοι το περίμεναν και λίγοι αιφνιδιάστηκαν. Κάμποσα διδακτορικά, πολλά μεταπτυχιακά και επιμορφώσεις. Αυτές όμως που είναι υπερβολικά πολλές είναι οι πιστοποιήσεις στις νέες τεχνολογίες ΤΠΕ1. Όσο για την συνέντευξη των υποψηφίων ουδέν σχόλιο. Πολλά γιατί ακούω που χρειάζονται απάντηση. Όμως γι΄αυτά θα διαβάσετε σε άλλη σελίδα της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, για να πάρετε μια γεύση.


Νικητής στο χθεσινό τεστ που έδινε δώρο ένα ταξίδι στον Άγιο δεν βρέθηκε. Όμως στο τεθέν ερώτημα Πιερία ή Κατερίνη απάντησε εδώ και καιρό η πραγματικότητα. Κι αυτή είναι ότι το μότο αυτό το χρησιμοποίησε πρώτη η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου σε έκδοση της εφημερίδας «Μακεδονία» το Νοέμβρη του 2015.


Ένας δημοσιογράφος μιας πολύ μικρής και άγνωστης εφημερίδας από την Κατάνια της Σικελίας αμφισβήτησε το ήθος του Πάπα της Ρώμης. Την επομένη μέρα το Βατικανό εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση με την οποία απαντούσε στην άγνωστη εφημερίδα και στον συντάκτη της. Το αποτέλεσμα ήταν όλος ο πλανήτης να πληροφορηθεί την ύπαρξη της σισιλιάνικης φυλλάδας. Αυτά.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ