Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 25-06-2018

 

Μια επταετία είχα να νιώσω τόσο όμορφα, όπως νιώθω σήμερα Δευτέρα! Τώρα αν αυτό οφείλεται στο ότι εδώ και μερικές μέρες (κατά δήλωση του πρωθυπουργού) τα μνημόνια είναι παρελθόν ή στο ότι η μάνα μου στο φαγητό μπέρδεψε τη… ρίγανη, θα δείξει! Εγώ κρατώ την (έστω και) πρόσκαιρη προσχώρηση του πρωθυπουργού στο Κίνημα της γραβάτας.


Εκλογές για την ανάδειξη οργάνων χθες και στο Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία… Είναι ένα ακόμα βήμα «συγκρότησης» για το νεοσύστατο Κίνημα της Κεντροαριστεράς, που αν και διαθέτει πλειάδα έμπειρων στελεχών (με πορεία στο ΠΑΣΟΚ), καλείται να διέλθει ανώδυνα τις «παιδικές αρώστειες» που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζουν κάθε νέο οργανισμό…

Το γεγονός είναι ότι η «παιδική θνησιμότητα» έχει μειωθεί αισθητά τις τελευταίες δεκαετίες…


«Δεν καταπίνεται» από τους βορειοελλαδίτες η συμφωνία και αυτό φαίνεται σε μια ακόμη σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης η οποία δημοσιεύθηκε σε Κυριακάτικα φύλλα.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «δυσκολεύονται» να πείσουν για τα ωφέλη της συμφωνίας και φαίνεται ότι σ’ αυτό δεν πρόκειται να βοηθηθούν από καμία γραβάτα…

Από την άλλη, υπάρχει μια Νέα Δημοκρατία η οποία προσπαθεί να πει όσο λιγότερα μπορεί, ώστε σε περίπτωση που πάρει την «καυτή πατάτα» στα χέρια της, η «πατάτα» που θα κάνει, να μην έχει καταστροφικές συνέπειες.

Πάντως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο κόσμος συνεχίζει να συμμετέχει σε διαμαρτυρίες κατά της συμφωνίας. Το είδαμε και την περασμένη Πέμπτη στην Κατερίνη. Μπορεί η συγκέντρωση να πέρασε στα «ψιλά» των δελτίων ειδήσεων επειδή δεν είχε προπηλακισμούς, γιαουρτάκια και άλλα τέτοια πιασάρικα τηλεοπτικά, ωστόσο αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας. Κάποιοι περίμεναν στη «γωνία» για να εκτοξεύσουν τους γνωστούς χαρακτηρισμούς για όσους αντιδρούν.

Ακόμη κι έτσι, υπήρξαν περιπτώσεις αστείας αντίδρασης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πχ ο Ζαχαριάδης, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε ότι την συγκέντρωση (στην Κατερίνη) οργάνωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης!


Καλές, πολύ καλές μάλιστα, οι Γαλάζιες σημαίες και οι διακρίσεις για τις ακτές της Κατερίνης, αλλά αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, φέτος θα δούμε τις Πιερικές ακτές μόνο σε φωτογραφίες!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ