Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 25-04-2018

Ξέρετε οτι το αγαπημένο μου πολιτικό πρόσωπο μετά τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, είναι η Αυλωνίτου. Αυτήν και να θέλω να την ξεχάσω όποτε κάνω ζάπιγκ και περνάω το ΣΚΑΪ είναι εκεί! Παίζει δηλαδή να είναι περισσότερες ώρες στον κανάλι του Αλαφούζου που πολεμάει την κυβέρνηση, περισσότερο από όσο είναι στη Βουλή!
Όμως κι αυτή κάνει κάτι δηλώσεις που και να μη θέλεις να ασχοληθείς μαζί της δεν γίνεται! Δεν σ’ αφήνει. Αφού τα «έχωσε» στον Λάκη τον Λαζόπουλο (αυτόν ντε που είχε μαζί του ο Τσίπρας όταν συνέφαγε με τον Ολάντ στην Αθήνα!), ανέπτυξε τα προσόντα της, τα οποία κατά δήλωσή της είναι «συνδυασμός που “σκοτώνει”», αφού είναι όμορφη και μορφωμένη!
Κι όμως αν ακούσει κάποιος όλη τη δήλωσή της, το οτι αυτοχαρακτηρίζεται ωραία μορφωμένη και με πολιτικό λόγο, είναι το λιγότερο! Η κ. Αυλωνίτου (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) λέει και άλλα «νόστιμα», όπως «Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό -το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA- και μετά ας λένε ό,τι θέλουν.»
Και για να είμαι δίκαιος, εγώ με το μόνο κομμάτι των δηλώσεών της που συντάσσομαι πλήρως και δεν αμφισβητώ, είναι εκείνο που αφορά τη NASA, η οποία ως γνωστό έχει πεδίο έρευνας και τα UFO…
Αλλά είναι άδικο τέτοιο τεφαρίκι μυαλό, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα σε κυβερνητικό πόστο! Για να καταλάβετε πώς η Ελλάδα τρώει τα κορίτσια της!


Από το ερχόμενο σχολικό έτος η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, γίνεται υποχρεωτική για όλα τα 4χρονα της Πιερίας. Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και οι τρεις δήμοι της Πιερίας, διαθέτουν τις ανάλογες υποδομές, όπου μπορούν να φιλοξενήσουν 4χρονα παιδιά.
Θυμίζουμε, οτι συνολικά σε 184 δήμους της χώρας η διετής προσχολική εκπαίδευση γίνεται υποχρεωτική, 15 από αυτούς τους δήμους είναι στην Κεντρική Μακεδονία και οι τρεις στην Πιερία.
Τρία στα τρία λοιπόν για την Πιερία…


Το καλό της επανασύνδεσης Δήμου Κατερίνης και Φεστιβάλ Ολύμπου είναι οτι πλέον (και όχι επειδή μπορεί να μεγάλωσε ο χώρος) ο ΟΡΦΕΟ θα αποκτήσει (αν το ζητήσει) εκδοτήριο στην πλατεία Ελευθερίας ή ακόμα και στην πλατεία Δημοκρατίας.
Δεν θα σχολιάσω όμως άλλο, διότι αν τα γράψω όλα τώρα, δεν θα έχω να προσθέσω τίποτα καινούριο όταν θα υπάρξει «επανασύνδεση» με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας. Τώρα αν κάτι τέτοιο γίνει σ’ αυτήν ή την άλλη ζωή, θα… δείξει!


Και σε μια σοβαρή είδηση, που μόνο με τις δηλώσεις της Αυλωνίτου μπορεί να συγκριθεί: «Οι ειδικοί λένε ότι πολλοί άνδρες, λόγω του κοινωνικού στιγματισμού και του αισθήματος ντροπής, είναι απρόθυμοι να μιλήσουν για την κακοποίηση που έχουν βιώσει ή να αναζητήσουν βοήθεια από κάποιον ειδικό…»
Φάγατε παντόφλα; Δεν σας αφήνει η γυναίκα σας να φάτε κουραμπιέ στο καθιστικό; Ορμάει αν δεν σφουγγαρίσετε το μπάνιο ή αν δεν σηκώσετε το καπάκι της τουαλέτας; Μήπως χρειάζεστε άδεια για να πιείτε μπίρες με τους φίλους σας και δέχεστε μπούλινγκ όταν επιστρέφετε σπίτι; Μιλήστε για το πρόβλημά σας στο hashtag #MenToo (Μόνο μη σας πάρει χαμπάρι η γυναίκα σας!)
… Πρέπει να σπάσει η σιωπή και να καταλάβει η κοινωνία ότι ο άντρας δεν είναι σκεύος ηδονής στις ορέξεις των γυναικών!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ