Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 25-01-2018

Μάθανε οτι συνευρισκόμαστε, πλακώσανε και οι Τούρκοι, με τον Γιλντιρίμ (Αγά) να απειλεί την Ελλάδα, για μη μεταφορά της κρίσης των Ιμίων στο σήμερα.

Η απάντηση του Πάνου του Καμμένου (προφανώς) θα είναι άμεση στέλνοντάς του μια κατσαρόλα ελληνική φασολάδα (που είναι και νηστίσημη)…


Με ενδιαφέρον διάβασα το άρθρο του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Πολιτεία σελ 12) για το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, δεν έπρεπε να μπει σε τόσο κόπο, αφού αυτό που πραγματικά ήθελε να πει γράφοντας 780 λέξεις, θα μπορούσε να το εκφράσει με πολύ λιγότερες. «Είναι κοινό μυστικό Στρατηγέ (απευθύνετε στον Φράγκο Φραγκούλη) πως σε κοιτάζει πάρα πολύς κόσμος στα μάτια και περιμένει ένα νεύμα.»

Μέχρι και θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο κόμμα του Στρατηγού θα μπορούσε να καπαρώσει με μόλις 16 λέξεις! Για ένα νεύμα εξάλλου ζούνε οι περισσότεροι…


«Εκδήλωση έναρξης λειτουργίας» και ουχί «τελετή εγκαινίων» (κατά το «θεσμοί» αντί για «τρόικα») για το ΤΟΜΥ της Κατερίνης. Παραδοσιακά η λέξη «τελετή εγκαινίων» παραπέμπει σε «παπάδες», θυμιατήρια, βασιλικούς και σταυρούς, οπότε δεν συνάδει με την πολιτική φιλοσοφία της κυβερνώσας αριστεράς, όσο και αν η στροφή της στο ρεαλισμό αποτελεί κοινή ομολογία.

Πάντως, αν για την ορθή (και πλήρη) λειτουργία της νέας (και πραγματικά αναγκαίας) δομής χρειαστεί και η βοήθεια του Θεού (που πολύ φοβάμαι οτι θα χρειαστεί) δεν είναι κακό να ζητηθεί… Εξάλλου, όπως δήλωσε εις το παρελθόν και έλλην πρωθυπουργός, για τη χώρα του θα συμμαχούσε και με τον διάβολο ακόμα. (Μετά βέβαια άρχισε να μιλά με την Παναγιά και το ‘χασε το παιχνίδι…)


Με αφορμή τις επισκέψεις μαθητών στην αίθουσα «Καλεβρά» στην Αστική Σχολή Κατερίνης…

Μην ξεχάσετε να μαζέψετε τους κουβάδες! Δεν δίνει βροχές τις επόμενες μέρες!


Αφήνοντας αιχμές για διαπλοκή της κυβέρνησης με «νέους» μιντιάρχες και μέσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (μιλώντας στην Π.Ε. της ΝΔ) είπε: «Νέες εφημερίδες εκδίδονται σωρηδόν με αφανείς υποστηρικτές και προκλητική χρηματοδότηση από τα μεγάλα διαφημιστικά κονδύλια δημοσίων επιχειρήσεων.»

Βέβαια, παρέλειψε να πει πως και «νέοι επιχειρηματίες» εισέρχονται στο χώρο αγοράζοντας ιστορικές εφημερίδες. Είμαι βέβαιος οτι θα έβαζε στο κάδρο τον Ιβάν Σαββίδη (ιδιοκτήτη πλεόν της εφημερίδας «Έθνος»), αν δεν είχε αγοράσει «Τα Νέα» ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ