Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 24072019

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον βουλευτή Ν.Δ κ. Φώντα Μπαραλιάκο στη Βουλή, όπως αναφέρει ο ίδιος, όταν συνάντησε την Χριστίνα Αλεξοπούλου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Η κ. Αλεξοπούλου, έλκει την καταγωγή της από την Κονταριώτισσα και όπως ανάφερε η ίδια έχει ιδιαίτερους δεσμούς και αγάπη για την Πιερία μιας και η οικογένεια της βρισκόταν εδώ, ενώ τα καλοκαίρια τα περνούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, με τον παππού και την γιαγιά της.

Φαίνεται ότι στην παρούσα Βουλή, η Πιερία έχει ενισχυμένη παρουσία, αν σκεφτεί κανείς ότι στους 4 βουλευτές του νομού προστίθενται ακόμη δύο. Η κ. Αλεξοπούλου και βέβαια ο Χρήστος Γιαννούλης. Μέχρι να ανακαλύψουμε τον… επόμενο το σκορ γράφει 5 Ν.Δ. και 1 ΣΥΡΙΖΑ


Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο προαύλιο του κτιρίου της Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη. Την επομένη, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία εκλογής των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Πάντως σε ότι αφορά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, αυτή (σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες) θα γίνει στις 24 Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης. Ενδεχομένως, στην ίδια ημερομηνία να ορκιστούν και τα δημοτικά συμβούλια Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού.

Το καλό είναι ότι θα έχουμε επιστρέψει (όσοι θα πάνε τέλος πάντων) από τις διακοπές και με γεμάτες «μπαταρίες» (όπως λένε) θα πέσουμε στα βαθιά (και εμείς και οι νέοι δήμαρχοι)


Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του ηγετικού μέλους του «Ρουβίκωνα» που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας.

Η δίωξη αφορά το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων (αναφορικά με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), αλλά και αυτό της ηθικής αυτουργίας σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας, σχετικά με την επίθεση με μπογιές στο κτίριο του ΣΕΒ.

Νομίζω ότι η πιο «οδυνηρή» ποινή που θα μπορούσε να του επιβληθεί (αν τελικώς καταδικαστεί) είναι να πληρώσει τα έξοδα για την αποκατάσταση του σπιτιού των βιομηχάνων…  Η εκδίκηση των βιομηχάνων θα μπορούσε να πει κανείς…


Αγαπάμε Παπαδημούλη… απλός, λιτός, δωρικός. Κρίμα που δεν είναι της μόδας οι κουκούλες!


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ