Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια 24-10-2017

Μου μπήκε η ιδέα να γίνω μέλος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου. Θέλω να εκλεγώ μέλος Δ.Σ. και που ξέρεις να διεκδικήσω και θέση χαλίφη. Γι΄ αυτό λοιπόν
επισκέφθηκα χθες το βράδυ τον ιστότοπο του Ορ.Φε.Ο. στο διαδίκτυο. Πλοηγήθηκα αρκετή ώρα, διάβασα τα πολλά και ενδιαφέροντα που εκεί αναγράφονται και κατέληξα στο πεδίο «On line Αίτηση Τακτικού Μέλους». Δυστυχώς η προσπάθειά μου δεν ευδοκίμησε διότι το συγκεκριμένο παράθυρο δεν έχει συνέχεια. Άρα δεν είναι εφικτή η ον λάϊν αίτηση, ως εκ τούτου εγώ θα επιλέξω άλλο σύλλογο να συμμετάσχω και να ανέλθω στα ύπατα αξιώματά του.


Παρακολουθώ με ενδιαφέρον και περιέργεια ταυτόχρονα, διάφορους τύπους που φέρονται να ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι αυτοί ή τα παιδιά τους σε υψηλά ιστάμενες θέσεις. Δηλαδή ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες ή βουλευτές. Πρόκειται για άτομα απολύτως άσχετα με την εφαρμοσμένη πολιτική, που δεν έχουν δοκιμαστεί σε καμία δημόσια θέση, που το πιθανότερο από όλα είναι ότι διεκδικούν θέση για να καρπωθούν ίδιο όφελος, κυρίως όμως είναι σίγουρα αντιπαθή και τους ακολουθεί κακή υστεροφημία. Αυτό όμως που μου δημιουργεί τεράστια απορία είναι το πώς είναι δυνατόν οι ίδιοι να μην συναισθάνονται πια είναι η γνώμη του κόσμου για αυτούς. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι τα δημοσίως λεγόμενα να είναι ελεγμένα και διπλοτσεκαρισμένα γιατί σε άλλη περίπτωση συνιστούν συκοφαντία, που είναι πράξη ποινικά κολάσιμη.


Μετά από 40 χρόνια οι απόφοιτοι του 1977 του Κλασσικού & Πρακτικού Γυμνασίου Αρρένων Κατερίνης συναντήθηκαν για να θυμηθούν τα όμορφα και ξέγνοιαστα σχολικά τους χρόνια. Πάρα πολλοί απόφοιτοι έδωσαν το «παρών» και μίλησαν για τη ζωή τους, τις οικογένειές τους αλλά και για τα σχολικά τους χρόνια.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή ταβέρνα «Λιόλιος» το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής ο Χαράλαμπος Σεμερτζίδης και ο Χαράλαμπος Αθανασιάδης πήραν τις παρουσίες των συμμαθητών τους ενώ ο Γιάννης Σουλεϊμετζίδης διάβασε τις απουσίες των συμμαθητών και καθηγητών που έφυγαν νωρίς από την ζωή και τίμησαν την μνήμη τους τηρώντας ενός λεπτού σιγή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο καθηγητής τους στην γυμναστική κ. Θόδωρος Σφήκας. Οι απόφοιτοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2020.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ