Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 24-08-2018

 

Μια απορία μου γεννήθηκε, όταν περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο, είδα άρθρο με τίτλο «Οι καλοκαιρινές διακοπές του Καραμανλή».

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τον υπόλοιπο χρόνου πού δουλεύει;


Είναι γεγονός ότι άλλαξε εντυπωσιακά (προς το καλύτερο) η ψυχολογία των Ελλήνων εδώ και λίγες μέρες, αφού τα αποτελέσματα της εξόδου είναι εντυπωσιακά.

Εξάλλου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να σε ελέγχει η τρόικα (ή οι θεσμοί) για να σου δώσουν φράγκα και εντελώς άλλο να σε ελέγχουν για να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν τα δανικά… Παρεμπιπτόντως το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου αναμένεται η πρώτη μεταμνημονιακή επίσκεψη των θεσμών στη χώρα μας και προφανώς όχι (μόνο) για να απολαύσουν τον υπέροχο ήλιο μας.


Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά διοργανώνουν, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου  2018, στις 21:00, στον Πολυχώρο PAPRICA SENTIDO MEDITERRANEAN VILLAGE,  στην Παραλία Κατερίνης, η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και το Τμήμα Γυναικείων Θεμάτων διοργανώνουν  μια βραδιά, αφιερωμένη  σε  άνδρες και γυναίκες, με ελληνική και ξένη μουσική.


Μια εβδομάδα από το πέρας της καλοκαιρινής άδειας, ένα ερώτημα με ταλανίζει… Ή εγώ έφυγα πολύ νωρίς ή οι υπόλοιποι κάνουν μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές!


Και επειδή έχουμε ασθενή μνήμη, να θυμίσω ότι πρώτος για έξοδο από τα μνημόνια (αλλά χωρίς κατάργηση των μνημονιακών μέτρων) μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς. Όπως και πρώτος χαρακτήρισε «κολοκύθια τούμπανα» τα περί εξόδου (τότε) ο Αλέξης Τσίπρας.


Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί αναμένεται ξεχωριστό. Ένας Πάριος, αρκεί να το κάνει καλύτερο!


Σ’ αυτήν την χώρα (ευτυχώς) ακόμη, το να ονειρεύεται κάποιος επιτρέπεται (για να μην πω επιβάλλεται). Έτσι για να απαντήσω και σε μια ανακοίνωση φίλων του συμπαθέστατου Άρεως Θεσσαλονίκης, μέσω της οποίας «προειδοποιούν» πως «Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ονειρευόμαστε τον Άρη νταμπλούχο»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ