Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!! 24-07-2018

 

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας έδωσε στη δημοσιότητα έναν ανανεωμένο χάρτη στον οποίο απεικονίζονται οι θαλάσσιες περιοχές στην Ελλάδα που πιθανόν να υπάρχουν μέδουσες. Στις 25 όλες κι όλες παραλίες από όλη τη χώρα, συγκαταλέγεται και η Παραλία Κατερίνης, όπου οι «τσούχτρες», κατά διαστήματα κάνουν την εμφάνισή τους (και όχι μόνο στη θάλασσα)


Στον Λευκό Οίκο θα βρεθεί την Τετάρτη ο Γιούνκερ, με την ελπίδα να αποκλιμακωθεί η κρίση στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένων Πολιτειών.

Δεν ξέρω αν θα πετύχει την αποκλιμάκωση, αλλά καλού, κακού ας απομακρύνουν από τον Λευκό Οίκο, ότι κυκλοφορεί σε ουίσκι, διότι δεν θα μείνει ούτε… φελλός!


Προς υποψήφιους πάσης φύσεως:

Ωραίες οι ανακοινώσεις και οι χαιρετισμοί (καλά και τα συλλυπητήρια) για τα «ανώδυνα» της (μικρής) επικαιρότητας, αλλά για τα μεγάλα η σιωπή σας είναι (τουλάχιστον) εκκωφαντική… Για κάποια δε, ακόμη και από εκεί που πιάσαν τον μουγγό του (γνωστού) ανέκδοτου, αν σας πιάναμε, και πάλι φωνή δεν βγάζατε!


Η σημερινή μέρα, δεν είναι μια απλή ημερομηνία…

44 χρόνια συμπληρώνονται όταν (και μόνο με την παρουσία του στην Ελλάδα) ο Καραμανλής (ο κανονικός) αποκαθιστούσε τη Δημοκρατία, μετά την Χούντα.

Το κακό βέβαια είχε γίνει λίγες μέρες πριν στην Κύπρο, όπου ο Ελληνισμός υπέστη οδυνητή ήττα. Εννοείται, πως και για εκείνη την ήττα (όπως και για όλες τις άλλες που ακολούθησαν) δεν έφταιγαν ποτέ οι Έλληνες. Οι Έλληνες, ευθύνονται μόνο για τις νίκες και τα έπη…


Ξυστά πέρασε το μπουρίνι χθες από την Κατερίνη. Τουλάχιστον μας έκανε τη χάρη ο καιρός και το κράτησε για Δευτέρα μέρα. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα και να μας είχε χαλάσει το… Σαββατοκύριακό.


Οι διακοπές τελειώνουν σήμερα και τα άγχη επιστρέφουν με το σφύριγμα της έναρξης του (επίσημου) αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βασιλεία… (αυστηρώς για ΠΑΟΚτσήδες)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ