Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα.. τέτοια λόγια! 24/01/2019

Με τη φόρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στην ανακοίνωση καταδίκης των γεγονότων έξω από το σπίτι του κ. Καστόρη, προς στιγμήν «φοβήθηκα» ότι θα έπαιρνε και μένα η μπάλα αν είχα πάει στο συλλαλητήριο!
Με «ευσχημο τρόπο» ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας επιχειρεί να βάλει στο «κάδρο των υποκινητών» τέσσερις υποψηφίους δημάρχους Κατερίνης, αλλά και τον Μητροπολίτη. «Έχουν υποχρέωση και πατριωτικό δημοκρατικό καθήκον οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κατερίνης (Χιονίδης, Λιακόπουλος, Νταντάμης, Κουκοδήμος ) που ήταν παρόντες, να βγουν και να καταγγείλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα επικίνδυνα έκτροπα», αναφέρει χαρακτηριστικά…
Για την ιστορία να πούμε, ότι ο κ. Κουκοδήμος, δεν ήταν στο συλλαλητήριο, αλλά πώς να το γνωρίζουν αφού προφανώς ουδείς εκ των συντρόφων δεν ήταν στη συγκεκριμένη πορεία διαμαρτυρίας…


Αρχικά νόμιζα ότι έχει πρόβλημα το (ιντερνετικό) δίκτυο της ΝΟΔΕ Πιερίας. Όταν όμως έστειλαν την υπενθύμιση για την παρουσία του Νίκου Δένδια στην Κατερίνη (την Παρασκευή), κατάλαβα πως δεν είναι θέμα διαδικτύου, αλλά αργών ή και ανύπαρκτων (;) ανατανακλαστικών.
Δεν μπορεί να δέχεται «επίθεση» Πιεριέας βουλευτής και η ΝΟΔΕ να μην επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά (γιατί θεωρώ δεδομένο ότι διαφωνεί με τέτοιου είδους «ακτιβιστικές» πράξεις).
Βέβαια, μπορεί τελικώς τα αντανακλαστικά της ΝΟΔΕ Πιερίας να «εξαντλήθηκαν» σε δελτία τύπου «καλωσορίσματος» άσωτων υιών (και ιών) στην παράταξη…


Αναμένεται (λέει) παρέμβαση Κ. Καραμανλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, «τρενάρετε» λίγο την παρέμβαση, διότι ακόμη δεν αποκαταστάθηκαν οι ζημιές σε φούρνους που γκρεμίστηκαν το 2015 ημερομηνία κατά την οποία ο «καταλληλότερος» μίλησε (δημόσια) για τελευταία φορά, υπερασπιζόμενος το «ΝΑΙ» (με τα γνωστά αποτελέσματα…)


Κάθε φορά που παρακολουθώ συζήτηση στο (Ελληνικό) Κοινοβούλιο και θέλω να ευθυμήσω, βάζω να ακούσω το: «Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά», και πέφτω στα πατώματα κλαίγοντας από τα γέλια!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ