Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 23-11-2018

«Μαύρη Παρασκευή» σήμερα, λες και όλες οι υπόλοιπες Παρασκευές είναι μέσα στα χρώματα. Εν τη αύτη περιπτώσει (τι ωραία που τα γράφω ο άτιμος) συντάσσομαι με κάθε προωθητική ενέργεια η οποία δύναται να τονώσει τον τζίρο των εμπορικών καταστημάτων, μπας καταφέρει ο ταλαίπωρος ο έμπορος και βάλει πετρέλαιο καμιά 50αριά λίτρα παραπάνω για να βγάλει τον χειμώνα…


Επειδή πολλοί (και μάλλον δικαίως) σχολιάζουν τις (πολλές) υποψηφιότητες για το Δήμο Κατερίνης, ας έχουν υπ’ όψιν τους τα εξής:

-Η ανακοίνωση υποψηφιότητας δεν κοστίζει (μπρος στη διαφήμιση και αυτοπροβολή)

-Υποψήφιος δήμαρχος είναι εκείνος που έχει ανακηρυχθεί από το Πρωτοδικείο, αφού πρωτα έχει συγκροτήσει συνδυασμό, έχει ελεγχθει και έχει πάρει το «οκ» από τη Δικαιοσύνη.

-Και στο παρελθόν υπήρξαν υποψήφιοι δήμαρχοι, των οποίων η προεκλογικής δραστηριότητα εξαντλήθηκε στην ανάρτηση αφισών σε στύλους της ΔΕΗ, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του «δημάρχου της κολώνας», αφού ουδέποτε έφτασαν μέχρι τα σκαλιά του Πρωτοδικείου.

-Ο καθένας μπορεί να δηλώσει υποψήφιος για οποιοδήποτε αξίωμα, και γιατί όχι, να εκλεγεί.


Καλή η ιδέα της ενοποίησης της Θείας Αναλήψεως με την Αστική Σχολή, αρκεί να πέσει ο μαντρότοιχος ανάμεσά τους. Δεν είναι και δύσκολο, αν και εφόσον, δεν χαρακτηριστεί από την αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία (ο μαντρότοιχος) αναπόσπαστο κομμάτι του κτιρίου της Αστικής Σχολής.


Όταν μεγαλώσω, θέλω κι εγώ να γίνω μετακλητός υπάλληλος! Σε κάθε άλλη περίπτωση, ουδεμία πιθανότητα δίνω στον εαυτό μου να εργάζομαι (ξύνοντας ότι ξύνεται γενικώς) και απο πάνω, να παίρνω και αύξηση 17%.


Μεγάλο σχολείο «ενόργανης γυμναστικής» οι ΑΝΕΛ τελικά. Η συνεχείς κυβιστήσεις των (πρώην πλέον) στελεχών του, τους έχουν φέρει σε τόσο καλή «φυσική κατάσταση» που οι κωλοτούμπες που κάνουν για μια θέση (σε ένα ψηφοδέλτιο) είναι για Ολυμπιακό μετάλλιο…  Αλλά εγώ δεν κρίνω κανέναν, ειδικά για την περίπτωση που αυτές οι κωλοτούμπες γίνοναι για το καλό μας…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ