Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 23-08-2018

Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά στο «Μάτι», όπου 96 συνάνθρωποί μας «κάηκαν σαν τα ποντίκια»…

Ένα μηνά μετά, το «παζλ» των λαθών που οδήγησε στην καταστροφή συμπληρώνεται σταδιακά αποδεικνύοντας ότι όλα εκείνα τα περί «σχεδίου εμπρησμού» της Αττικής είναι απλά ένα ακόμα παραμύθι συνομωσίας…

Χθες μόλις, «οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά από σύγκριση σε κλαδιά και φυλλώματα τεκμηρίωσαν τις ευθύνες 68χρονου, ο οποίος από την τραγική επιπολαιότητα του, φέρεται να ξεκίνησε τη φωτιά, προσπαθώντας να κάψει κλαδιά για να καθαρίσει τον κήπο του»…

Ούτε μηχανισμοί, ούτε υπερόπλα… Το κακό είναι πως όσο ανύπαρκτο αποδεικνύεται το «σχέδιο εμπρησμού», άλλο τόσο ανύπαρκτο φάνηκε και το σχέδιο σωτηρίας των κατοίκων της περιοχής την ώρα της καταστροφής.

Ωστόσο, έγιναν κάποια βήματα, αφού κατεδαφίστηκε ένας μαντρότοιχος (που έκλεινε τον δρόμο προς τη θάλασσα) στην… Χαλκιδική!


Η φετινή (τουριστική) σεζόν έρχεται να απομυθοποιήσει ένα ακόμη (διαχρονικό) αφήγημα των Ελληνικών κυβερνήσεων που θεωρούν πανάκεια (για την οικονομία) την αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας.

Όπως δείχνει έρευνα της ΕΣΕΕ, μπορεί οι επισκέπτες να έχουν αυξηθεί, ωστόσο αυτή η αύξηση δεν φαίνεται στον τζίρο των καταστημάτων.

Η Ελλάδα επιλέγεται επειδή θεωρείται φθηνός προορισμός, από επισκέπτες που τόσα έχουν, τόσα διαθέτουν για τις διακοπές τους.

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η ποιότητα…


Γεύση από Βενεζουέλα πήραν χθες το μεσημέρι οι πρωτευουσιάνοι, αφού για ώρες, πολλές περιοχές της Αττικής έμειναν χωρίς ρεύμα. Βέβαια, το σκηνικό θα ήταν πιο ρεαλιστικό, αν όσοι διαμαρτύρονταν (και δεν ήταν λίγοι) στήνονταν στον τοίχο από πάνοπλους αστυνομικούς, όπως ακριβώς γίνεται στη Βενεζουέλα.

Παρεμπιπτόντως, η Βενεζουέλα έχει Ιθάκη;


Μεγάλη υπόθεση να γκρεμίζονται καθεστώτα… Δείτε τι έγινε στο ποδόσφαιρο! «Έπεσε το κράτος του Ολυμπιακού» και η χώρα μας είναι μια ανάσα σπό το να εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ