Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 23-04-2018

Έως την Πέμπτη παρατείνεται η Ανθοκομική Έκθεση στον Καπνικό Σταθμό, αφού Εθελοντική Ομάδα και συμμετέχοντες παραγωγοί φυτών αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα από την προσέλευση των πολιτών.

Το γεγονός είναι, ότι η συγκεκριμένη έκθεση ήρθε «κουτί» στο χώρο, που έτσι κι αλλιώς είναι από τους πλέον κατάλληλους για ανοιχτές εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί, ότι οι εθελοντές προσπαθούν πέρα από την παράταση σε ημέρες, να παρατείνουν και την ημερήσια λειτουργία πέρα από τις 10 το βράδυ…

Και μιας και αναφέρθηκα στην Εθελοντική Ομάδα, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας έγινε η συζήτηση για το τί θα κάνει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε: «απευθύνεται προς όλες τις υποψήφιες παρατάξεις των επόμενων δημοτικών εκλογών και δηλώνει πως προτίθεται να συμπράξει με εκείνη την δημοτική παράταξη η οποία θα δεχτεί να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της συγκεκριμένο αριθμό μελών της, υπό την προϋπόθεση, σε περίπτωση που η παράταξη αυτή κερδίσει τις εκλογές, να προβεί στη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αληλλεγγύης, την διοίκηση της οποίας θα αναλάβουν τα εκλεγμένα μέλη της ΕΟΔνΠ.»

Είναι ορθό (και πολιτικά έντιμο) να συνεργάζεσαι ή να απευθύνεις πρόσκληση συνεργασίας πριν τις εκλογές. Θεωρώ οτι τα «μετεκλογικά μαγειρέματα» περισσότερο επικίνδυνα… Αρκεί όμως μόνο η συμπόρευση σ’ αυτόν τον τομέα (της αλληλεγγύης) για να ευοδωθεί μια συνεργασία;

Όσο για τον όρο συνεργασίας που θέλει ένα μέλος της Εθελοντικής Ομάδας να αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Αλληλεγγύης πώς διασφαλίζεται οτι θα εκλεγεί; Και αν δεν έκλεγει με το συνδυασμό το μέλος της Εθελοντικής Ομάδας, δεσμεύεται ή όχι ο συνδυασμός να δημιουργήσει Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης;


Τα Πιέρια (και) την άνοιξη είναι εκπληκτικά. Χθες επέλεξα την Άνω Μηλιά και το τοπίο με αντάμειψε πλουσιοπάροχα.

Θα το είχα βάρος στη συνείδησή μου, αν δεν φρόντιζα να έχουν τα παιδιά μου μια εικόνα από το δάσος των Πιερίων πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Πραγματικά, δεν έχω καταλήξει αν θα οφελήσει ή θα βλάψει το περιβάλλον μια τέτοια επένδυση σε καθαρή μορφή ενέργειας. Προσωπικά, αν έπρεπε να είμαι εγώ αυτός που θα βάλει την υπογραφή του, για να ξεκινήσει ένα τέτοιο έργο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να υπογράψω. Δεν ξέρω, αν αξίζει σ’ αυτό το τοπίο να μπει οποιαδήποτε «πινελιά» ή… μουτζούρα!

Αυτοί που θα υπογράψουν ας το σκεφτούν 100 φορές γιατί ότι και αν προκύψει (αρνητικό ή θετικό) θα τους ακολουθεί για τα επόμενα 30 χρόνια!


Τελικά, οι τούρκοι δεν είναι τόσο απρόβλεπτοι όσο θέλουν κάποιοι (εντός και εκτός συνόρων) να μας κάνουν να πιστέψουμε…

Η πρόταση του Ερντογάν για ανταλλαγή των 2 ελλήνων ομήρων στρατιωτικών με τους 8 τούρκους που θεωρεί πραξικοπηματίες, απλά εξηγεί γιατί δημιουργήθηκε ξαφνικά ζήτημα υποτίθεται «παραβίασης συνόρων», από τους Έλληνες…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ