Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 23-01-2020

1

Θλίψη με γέμισε το περιεχόμενο της συζήτησης του δημάρχου Κατερίνης, με τον Διευθυντή Λειτουργίας του Αυτοκιντόδρομου Αιγαίου.

Με λύπη διαπίστωσα πως ο δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί για τα «μικρά» (κόμβος Κορινού, προδιαγραφές ασφάλειας των σηράγγων, κυκλοφοριακή μελέτη σύνδεσης με το υπό ανέγερση Πολιτιστικό Κέντρο) και δεν έθεσε το μείζονος σημασίας ζήτημα (για τα ιερά και τα όσια της πατρίδος) που δεν είναι άλλο από την επιστροφή της ταμπέλας με το όνομα του Φιλίππου στην είσοδο των σηράγγων!

Και ερωτώ συνέλληνες, με όση σοβαρότητα μπορώ να διαθέτω: Τί μάς κρύβουν όλοι αυτοί οι «νεοταξικοί»; Πού πάμε; Ποιο είναι το μέλλον μας; Θα πάρει κι άλλο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ λόγω Πρεσπών; Αυτά είναι ζητήματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν, διότι λαός που ξεχνάει την ιστορία του, δεν έχει μέλλον!

 

 

2

Ιστορική η χθεσινή μέρα (όχι τόσο λόγω της ανάδειξης της πρώτης γυναίκας στην Ελληνική Προεδρία της Δημοκρατίας) αλλά κυρίως λόγω της συνάντηση των «τεσσάρων μεγάλων» (αλλά τόσο μικρών) του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Βέβαια, θα διαφωνήσω με όσους μιλάνε για την «απόλυτη αστειότητα» αυτής της συνάντησης, αφού (η αστειότητα) δεν πλησίασε καν το «απόλυτο». Σ’ αυτό οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως βοήθησε και η μη πρόσκληση των Κούγια, Καρυπίδη, Μπέου και λοιπών εξαίρετων ποδοσφαιρικών παραγόντων…

 

 

3

Με ένα καλύτερο μάρκετινγκ, ξεπερνώντας στεγανά και νοοτροπίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οραματίζεται την πόλη πιο ελκυστική, πιο «σέξυ»

Προφανώς τα χρόνια πέρασαν και η πάλαι ποτέ «ερωτική Θεσσαλονίκη» χρειάζεται ένα «μπότοξ», ένα «λίφτινγκ», κάτι τις βρε παιδί μου… Α! Ναι! Και να καθαρίσει επιτέλους και αυτό το λιμάνι της, που με την εικόνα του κάποιες φορές, εξαφανίζει κάθε ίχνος ερωτικής διάθεσης…

 

 

4

Διαβάζουμε στον τύπο της Λάρισας, πως «Ο Ρίζος Κομήτσας, εκλεγμένος πλέον στον Β’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, Κοινοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Κοινότητας, τρεις θητείες Δήμαρχος Νίκαιας, μια θητεία Δήμαρχος Κιλελέρ, και ο πρώτος Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, το ερχόμενο Σάββατο το πρωί, θα χειροτονηθεί σε Διάκονο και την επομένη, στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Ανατολής Αγιάς, θα χειροτονηθεί σε Ιερέα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κκ. Ιγνάτιο…»

Πλέον (ειδησεογραφικά) περιμένουμε με αγωνία την πρώτη ανακοίνωση Μητροπολίτη, που θα «κατεβαίνει» για δήμαρχος!

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.