Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 22-10-2018

Οι δημοσκοπήσεις (ειδικά με τοπικό χαρακτήρα) είναι σαν τις «μελέτες» που αναθέτουν διάφορες εταιρείες σε Πανεπιστημιακούς ή και Πανεπιστήμια … Πες μου ποιος την παρήγγειλε να σου πω τί αποτέλεσμα θα βγεί… Τόσο απλά!


Τη λέξη «Μακεδονοκλάστες» χρησιμοποίησε χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θέλοντας να επιτεθεί σε μια «νέα κατηγορία», η οποία όπως είπε «μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική»

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τη λέξη, ομολογώ πρώτη φορά την άκουσα και αμέσως (κατά την προσφιλή μου τακτική) ανέτρεξα στο λεξικό για να βρω την ερμηνεία της.

Έτσι λοιπόν το (Καμμένειο) λεξικό αναφέρει στην λέξη «Μακεδονοκλάστης»: Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ (βοήθειά μας!)


Πού φτάσαμε! Ούτε μέσα στην Καναδική πρεσβεία δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής κάποιος! Και πώς να είναι ασφαλής, όταν πέντε, δέκα άτομα με κουκούλες ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουκάρουν και να δημιουργήσουν μπάχαλο (και η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτό είναι πολύ καλοί). Λίγα όμως τα «ψωμιά» τους, αφού την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά η κ. Παπακώστα, την οποίας το πολιτικό ανάστημα είναι τεράστιο (στους ελιγμούς)


Πάρτε το χαμπάρι! Ζούμε σε μια πόλη βιοκλιματικών και όχι κοσμογονικών αλλάγών. Δεν βαριέσαι! Αλλαγή να γίνεται και ας είναι και… φίλου!


Χάθηκε το μέτρημα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και στο πόσοι (επισήμως) έχουν δηλώσει υποψήφιοι δήμαρχοι. Είναι 7; Είναι 9; Είναι 13; Κανείς δεν ξέρει, αλλά ως γνωστό οι δηλώσεις δεν κοστίζουν. Ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει, μέχρι την ώρα που θα επιχειρήσει να καταρτίσει συνδυασμό και θα αντιληφθεί ότι πέρα από την δική του ψήφο, ενδεχομένως να μην βρει καμία άλλη στην κάλπη…


Η χρήσιμη είδηση που διάβασα χθες, προέκυψε από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κοντός, αφού το ύψος του είναι 1,79.

Δεν ξέρω με τι μεζούρα μέτρησε το ύψος του, αλλά θα ήθελα πολύ να την δανείσει και σε μένα!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ