Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 22/07

Νεόνυμφοι στην Ισπανία, έβαψαν γαΐδουράκια, για να ταιριάζουν λέει με το θέμα του γάμου τους. Ήθελαν λέει τα γαϊδουράκια να μοιάζουν με ζέβρες εξ’ ου και οι μαύρες ρίγες που ζωγράφισαν επάνω τους.

Η πληροφορία ότι η νύφη ντύθηκε κατσίκα και ο γαμπρός ένα καλοκάγαθο μοσχάρι, ελέγχεται ως ανακριβής


Δεν είναι παράξενο να τα «παρατάει» κάποιος πριν το τέλος της θητείας του, διατηρώντας όμως τη θέση και δημιουργώντας σειρά προβλημάτων σε πράγματα που χρειάζονται προετοιμασία…

Πάρα αυτά, θεωρώ πως η υπηρεσία θα πρέπει να τους «ξεχάσει» κι αυτούς όταν θα προσέλθουν στο ταμείο να πάρουν την αποζημίωσή τους…

Δυστυχώς, η επικρατούσα αντίληψη (στους εκάστοτε ηττημένους) είναι πως ο λαός ήταν υποχρεωμένος να τους διατηρήσει (ή να τους εκλέξει)


Το περασμένο ΠαρασκευοΣάββατο, -όπως κάθε χρόνο παραμονή και ανήμερα του Αϊλιά- ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου διοργάνωσε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι φετινές εκδηλώσεις όμως ήταν ξεχωριστές, αφού παρόντες ήταν όχι ένας, αλλά δύο δήμαρχοι με καταγωγή από το ορεινό χωριό της Πιερίας. Έτσι, εκτός από τον Κώστα Κουκοδήμο (που ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα δημάρχου Κατερίνης) δυναμικό «παρών» φώναξε και ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, επίσης «Αϊδημητρινής» καταγωγής (από τον πατέρα του).

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάς τις ρίζες σου, εξάλλου αυτές σε οδηγούν, όπου κι αν φτάσεις και αν κρίνουμε από την χορευτική δεινότητα των Αϊδημητρινών δημάρχων σίγουρα και οι δύο τις θυμούνται καλά!

Πλάκα, πλάκα, ο «μικρός» Αϊδημήτρης, μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται πως έχει δύο δημάρχους (Κατερίνης και Θεσσαλονίκης) και μια βουλευτή (την Άννα Μάνη). Για να μην αναφερθώ και στη φίλη μου την Κατερίνα!


«Βούλιαξαν» οι ακτές της Πιερίας από επισκέπτες… Ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος των επισκεπτών, που η αρμόδια υπηρεσία παρακολούθησης, ήταν αδύνατον να ελέγξει το πλήθος των φωτογραφιών που αναρτήθηκαν από τις ακτές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν υποπέσει στην αντίληψή σας τίποτα δυσφημιστικό, παρακαλώ ενημερώστε αρμοδίως για να επιληφθούμε του θέματος!


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ