Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 22-05-2018

Αν κατάλαβα καλά, από τα λεγόμενα φίλου στελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, το συγκυβερνών κόμμα πρόκειται να υποστηρίξει ανεξάρτητη υποψηφιότητα ατόμου που χαίρει εκτιμήσεως από την εδώ τοπική κοινωνία, για τη θέση του Δημάρχου Κατερίνης. Μάλιστα εντύπωση μου έκανε η αισιοδοξία που διέκρινα στο λόγο του, πως αν προσέξουν και δεν κάνουν πολιτικά λάθη, έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει ο υποψήφιός τους. Βέβαια του απάντησα πως όσα τώρα λες εσύ μας τα ΄πε  κι ένας άλλος προ καιρού αλλά δε φάνηκε να πτοείται. Οψόμεθα λοιπόν εις Φιλίππους.


Αν υπήρχαν μέσα σε μας, τους σύγχρονους Έλληνες, μικρά έστω ψήγματα του αρχαίου Ελληνικού κυττάρου, που κάποτε έχτισε πολιτισμούς και τους διέδωσε σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο, που κάποτε φύλαξε Θερμοπύλες και είπε «Μολών λαβέ» σε ισχυρότερο αντίπαλο, που, που, που, τελειωμό δεν έχουν τα που. Τότε δεν θα χρειαζόταν καν να συζητάμε σήμερα για τραμπούκους, ακραίους, ανόητους, δημοκρατία και άλλα τέτοια για να γεμίζει η ατζέντα και να αποπροσανατολίζεται η μάζα. Αλλά δυστυχώς οι εποχές του «ΤΑΝ ή επί ΤΑΣ» και του «ΟΧΙ» πέθαναν.


Μεγάλη αίσθηση έκανε στον πολιτικό κόσμο η επίθεση που δέχτηκε σήμερα 17/12/2010 ο Κωστής Χατζηδάκης. Μάλιστα χρειάστηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη για να μη λιντσάρουν το βουλευτή. Εκτός από τα χτυπήματα στο πρόσωπο, ο Κωστής Χατζηδάκης χτύπησε και στην πλάτη αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων θυμάμαι και την παρακάτω δήλωση:

«Ποιον φοβάστε τόσο πολύ; Τη νεολαία, την κοινωνία, ή τον εαυτό σας;

Σας παραξενεύει ο κοινωνικός αναβρασμός;»

Ηρώ Διώτη τότε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ