Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 21-12-2017

Εκατοντάδες κιλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν την Τρίτη το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό, από πολίτες που έσπευσαν (πιστοί στο πνεύμα των ημερών) να διασκεδάσουν με την Γλυκερία και την Ορχήστρα Νέων του Χωριού του Κόσμου.
Όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν και έπαιξαν αφιλοκερδώς, ενώ τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα μοιραστούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης, το Χαμόγελο του Παιδιού, το παιδικό Χωριό SOS και ο Σύλλογος Προστασία Παιδιών «Βενιαμίν»


Μια μαγική βραδιά γεμάτη τραγούδι, κέφι και χορό, χάρισε στους εκατοντάδες επισκέπτες του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης, ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης, Γιώργος Παπαδόπουλος.
Στήνοντας ένα μοναδικό πάρτυ στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων, συνοδευόμενος από μια εξαιρετική ομάδα μουσικών, τραγούδησε πολλές από τις γνωστές του επιτυχίες και όχι μόνο, ανεβάζοντας το θερμόμετρο και την ατμόσφαιρα, « όλα στο κόκκινο»…
Το «μότο» Χριστούγεννα στο Πάρκο των Χρωμάτων, δεν είναι τυχαίο!


Βροχή τροπολογιών (όπως συνηθίζεται) κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Η «βροχή» θα συνεχιστεί και σήμερα, αφού (και) αυτή η κυβέρνηση τηρεί όπως και οι προηγούμενες (εκτός από τις επιταγές του μνημονίου) την παράδοση των εκπρόθεσμων τροπολογιών κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του έτους!
Προφανώς (όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις) οτι κάποια πράγματα δεν λύνονται με «νόμους και τροπολογίες», αλλά με καλή διάθεση… Τον καλύτερο νόμο να κάνεις, άμα δεν αρέσει στον γραφειοκράτη στο Κάτω Παρτάλι, δεν θα προχωρήσει!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ