Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (21-09-2017)

Ένα ασθενοφόρο -κινητή μονάδα Εντατικής δώρισαν οι Σαμαρείτες της Γερμανίας με την μεσολάβηση του συλλόγου «Ελληνικό» του Αμβούργου Γερμανίας και της προέδρου Καλιόπης Τρίγκα, στο Νοσοκομείο Κατερίνης
Το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, παρέλαβε χθες σε ειδική εκδήλωση ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, παρουσία μελών των Σαμαρειτών της Γερμανίας, αλλά και της προέδρου του Ελληνικού Συλλόγου του Αμβούργου.
Το πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο-κινητή μονάδα, είναι αξίας 150,000 ευρώ και αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη διακομιδή βαριών περιστατικών…
Εμείς θα ευχηθούμε, να αποδειχθεί αχρείαστο…


Εθελοντική Αιμοδοσία οργανώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κατερίνη η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ.

Πιερίας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της

Κατερίνης. Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Αστική Σχολή Κατερίνης (πρώην Ιο δημοτικό σχολείο) από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Εύγε στην πρωτοβουλία και επειδή έχω κατά καιρούς καταφερθεί εναντίον του προέδρου της ΝΟΔΕ, οφείλω να επαινέσω την ιδέα και την προσπάθεια εν γένει. Όσοι εξ υμών δύνασθαι να προσέλθετε, παρακαλώ κάντε το, γιατί ως πολυμεταγγισμένο άτομο καταλαβαίνω μάλλον καλύτερα την κατάσταση.


20.09.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοινώνει ότι για την εξυπηρέτηση των δημοτών του Κορινού σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος μπροστά από το εργοτάξιο του εργολάβου καθώς και της υπόγειας διάβασης κάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Οι εν λόγω εργασίες θα διαρκέσουν 3 ημέρες.

Σε ότι αφορά στην απόδοση στην κυκλοφορία της γέφυρας του Κορινού και συνολικά του κόμβου του Κορινού, αυτή υπολογίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου 2017.

Ουδέν σχόλιον.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ