Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 21-05-2018


Αν κάποιος που διαφωνεί με έναν δήμαρχο, τολμά να τον ξυλοφορτώνει δημόσια, φανταστείτε τι είναι ικανός να κάνει στον γείτονά του, του οποίου μπορεί να τον ενοχλούν τα… παιδιά!

Τα τελευταία χρόνια, «πήξαμε» από «νταήδες» με μπράτσα «ντίρλα στα αναβολικά», που κάνουν διακόπτουν εκδηλώσεις, παρελάσεις, ομιλίες.

Πήξαμε και στους «ντεμέκ» κατήγορους της βίας, οι οποίοι έχουν πάντα ένα «αλλά» να πουν για να δικαιολογήσουν αυτόν που έκανε την επίθεση (και που κατά βάθος θα θέλανε να κάνουν οι ίδιοι).

Η εικόνα του «πατέρα» που κρατάει το παιδί αγκαλιά και κλωτσάει έναν (ηλικιωμένο) δήμαρχο, είναι ότι πιο αποκρουστικό έχω δει το τελευταίο διάστημα. Προφανώς, θα είναι από αυτούς που με πάθος υποστηρίζουν ότι μόνο ένα ετερόφυλο ζευγάρι μπορεί να παρέχει καλή ανατροφή σε ένα παιδί…


Τη μνήμη των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, οι οποίοι (άλλοι) σφαγιάστηκαν και (άλλοι) πέθαναν από τις κακουχίες που τους υποχρέωσαν τα στρατεύματα του Κεμάλ Ατατούρκ, τίμησαν οι Πιεριείς χθες.

Η απαίτηση των Ελλήνων (ποντίων και μη) για παραδοχή της γενοκτονίας από το τουρκικό κράτος, είναι μόνο ένα βήμα για να δικαιωθούν (επιτέλους) αυτές οι ψυχές.


Πιέζουν οι Αμερικανοί την Ελλάδα για «λύση» στην ονομασία της FYROΜ, λες και το πρόβλημα το έχει η Ελλάδα. Προς άλλη κατεύθυνση θα πρέπει να πιέσουν, αφού αυτοί σώνει και καλά του θέλουν σύμμαχους στο ΝΑΤΟ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ