Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα.. τέτοια λόγια! 21/03/2019

Η περιοχή των Καταφυγιώτικων (αντικειμενικά) έχει το χειρότερο οδικό δίκτυο (σχετικά με άλλες περιοχές της πόλεως) στο Δήμο!

Όμως αυτό τείνει να αλλάξει, αφού ήδη (όπως ενημερωθήκαμε από το Γρ. Τύπου) έχουν ξεκινήσει εργασίες για την ασφαλτόστρωση της οδού Αστερίου Ζορμπά…

Προφανώς, με την επιστροφή του Ζήνωνα Σατραζέμη (ψυχή τε και σώματι) στα έδρανα της συμπολίτευσης του Δήμου Κατερίνης, η «ποινή αποκλεισμού» για την περιοχή έληξε και ο (προεκλογικός) αγώνας συνεχίζεται κανονικά!


Το δικό του αγώνα δίνει ο Στέργιος Φαρμάκης για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, αυτή τη φορά έχοντας τη στήριξη (;) και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε, ότι ο κ. Φαρμάκης (αν και αντικειμενικά υπήρξε αποτελεσματικός στη διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης), απομακρύνθηκε από το Νοσοκομείο, αφού δεν κρίθηκε κατάλληλος μετά και από «συνέντευξη» που έδωσε. Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, κρίθηκε «ακατάλληλος» για διοικητής ενός Νοσοκομείου, αλλά κατάλληλος για (υποψήφιος) δήμαρχος…

Μήπως να ξαναπερνούσε μια συνέντευξη από τον κ. Πολάκη, που έχει διατελέσει και δήμαρχος Σφακίων; Άσε που, η θητεία του σημερινού διοικητή ολοκληρώνεται και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…


Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, στς 23 Φεβρουαρίου 2019, η Κίνα απέρριψε αίτημα ελληνικής επιχείρησης να χρησιμοποιήσει τον όρο «μακεδονικός» εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο λόγος ήταν ότι ο όρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδεια των Σκοπίων. Κάτι μου λέει ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν πολλά παρόμοια περιστατικά και ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον όρο στις εμπορικές επωνυμίες τους, στα σήματα και στις ονομασίες των προϊόντων τους θα αντιμετωπίσουν πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα.


Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης σήμερα και επειδή (και) φέτος ο «Άλλος Δρόμος» (ξέρετε ντε, αυτός που είναι αντιπολίτευση στο Δήμο Κατερίνης) δεν με κάλεσε (επειδή δεν διοργάνωσε βραδιά ποίησης) να απαγγείλω, θα σας αφιερώσω ένα από δω, με τίτλο τα «Διψήφια views», έτσι για να γιορτάσουμε την ημέρα!

Μ’ είχαν κούρασει τα διψήφια views ,

η ηρεμία, το»no news good news» ,

δε συλλογίστηκα τι πάω να κάνω ,

τα χέρια μου έβαλα, τα μάτια μου να βγάλω…

Και τώρα μάγκες κλαίω και μοιρολογώ,

γιατί είμαι βλάκας και καθόλου δεν μου κόβει .

Είδε που πεταλώναν τ’ αλόγο ο βάτραχος

και σήκωσε κι αυτός το πόδι .

Στα βίντεό μου αλλάζω τακτική,

μιλώ για σέχ και για πολιτική,

στο αποκορύφωμα και για θρησκεία,

μήπως ξυπνήσουν και μου δώσουν σημασία .

Κουρέλι, μου χουν κάνει την καρδιά

το μπινελίκι κι η αντχομινιά,

το λέβελ θέλησα να ανεβάσω,

το ζώον τους τρανούς YouTubers να τους φτάσω…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ