Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 21-03-2018

Καλές, χρήσιμες και πραγματικά απαραίτητες οι διανοίξεις οδών (ακόμη κι αν δεν γίνονται με τους ρυθμούς που απαιτεί μια πόλη), αλλά σημασία δεν έχουν (μόνο) αυτές που γίνονται από το Δήμο.

Καλώς γίνονται από το Δήμο, αλλά κακώς δεν γίνονται εκεί όπου «σηκώθηκαν» καινούργιες οικοδομές και από το σχέδιο προβλέπεται δρόμος!

Κακώς δεν γίνονται εκεί που ιδιώτες είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να εφαρμόσουν το σχέδιο της πόλης και αντί αυτού, μεγαλώνουν την… αυλή τους.

Κανα δυό τέτοια σημεία, τα έχω εντοπίσει, μπορεί κάποτε να εντοπιστούν και από τους αρμοδίους…


Ελαφρύ μειδίασμα μου προκαλούν οι παθιασμένες επιστολές των Παμμακεδονικών Ενώσεων του εξωτερικού προς τους βουλευτές που θα «τολμήσουν» να ψηφίσουν ένα όνομα (για το κράτος της ΠΓΔΜ) που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

Ρε παιδιά, «καθαρίστε» πρώτα με την «μπουγάδα» στο Αλεξάνδρειο και το «τίποτα» που επικρατεί εκεί και μετά ασχολείστε και με τα πιο μεγάλα!


Παγκόσμια Ημέρα (και) ποίησης σήμερα και νομίζω (λόγω των πρόσφατων γεγονότων) θα έπρεπε (ειδικά φέτος) να είναι αφιερωμένη στους ποιητές της κερκίδας των γηπέδων. Προλάβετε, διότι με τόσα «γαλλικά» στην «ποίηση της κερκίδας» θα μας προλάβουν οι Γάλλοι…


Αθώος ο «Άγιος» Αιγιαλείας Αμβρόσιος (για τα όσα είπε για τους ομοφυλόφιλους), αθώος όμως και ο Υπουργός Πάνος Καμμένος για το «λιντσάρετε» (τον Πάχτα).

Θα σχολίαζα, αλλά επειδή δεν είμαι ούτε Μητροπολίτης, ούτε Υπουργός δεν το διακινδυνεύω…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ