Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 21-02-2020

 

1

Ακροδεξιός και συνωμοσιολόγος φαίνεται να είναι ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού στο Χανάου της Γερμανίας, ο οποίος πριν αυτοκτονήσει είχε προλάβει να σκοτώσει 10 άτομα…

Και μην νομίζετε ότι η Γερμανία είναι πολύ μακριά… Δηλαδή, για να ακριβολογούμε, η Γερμανία είναι μακριά, αλλά τέτοιου είδους «φυντάνια» (ακροδεξιοί και συνωμοσιολόγοι) ευδοκιμούν πολλοί στην περιοχή μας. Άλλοι είναι εκ πεποιθήσεως (ακροδεξιοί) και άλλοι εξ επαγγέλματος συνωμοσιολόγοι. Μια ματιά στο διαδίκτυο και ο καθείς μπορεί να αντιληφθεί πως η συγκεκριμένη «κατηγορία» αποτελεί μεγαλύτερη «βραδυφλεγής βόμβα» ακόμη και από το μεταναστευτικό…

 

 

2

Αν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δω τον Μάνταλο να κουβαλά το Κύπελλο (για να το πάρει ο ΠΑΟΚ), αλήθεια λέω, χίλιες φορές να περάσει ο γαύρος! Δεν αντέχεται αυτό!

 

 

3

Διευθυντής σχολείου (στην Ελλάδα) προσέλαβε «σεκιούριτι» για να συνοδέψει μαθητές σε εκδρομή…

Εντάξει, μην αγχώνεστε! Μέχρι να καταστεί απολύτως απαραίτητη η πρόσληψη θηριοδαμαστών στην εκπαίδευση έχουμε ακόμη δρόμο… Προς το παρόν, οι εκπαιδευτικοί με επάρκεια καλύπτουν αυτόν τον τομέα.

 

 

4

Παντός καιρού αποδείχθηκαν οι ψησταριές! Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες χθες Τσικνοπέμπτη, όλες (ή σχεδόν όλες) άναψαν κανονικά. Σιγά που θα ήταν ικανή μια ψιλοβροχούλα, να μας χαλάσει τη διάθεση για παϊδάκια, σουβλάκια και μπίρες. Μην σας πω, πως οι χθεσινές καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για την… όρεξη (όχι, πως μας λείπει, αλλά λέμε τώρα).

Πάντως η σκέψη μας χθες ήταν με την συμπαθή ομάδα των Vegan, οι περισσότεροι εκ των οποίων περιορίστηκαν στο να φαν τα νύχια τους!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.