Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (20-06-2017)

Γεννητούρια είχαμε στο ζωολογικό κήπο του Πάρκου της Κατερίνης. Ενα τρισχαριτωμένο ελαφάκι γεννήθηκε, όλη η διαδικασία της γέννας εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα και απολύτως ομαλά. Το συγκεκριμένο σημείο του Πάρκου έλκει από ότι μαθαίνω, πολλούς μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Για τα υπόλοιπα ζώα του κήπου και τις ιστορίες τους θα μιλήσουμε από Δευτέρα.


Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 20:30, στο Αρχόντικο Τσαλόπουλου στην Κατερίνη, το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης» πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Ατζέντα Ελλάδα 2030 – ο χάρτης των μεταρρυθμίσεων». Ο ρόλος των πολιτών, των φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κομμάτων και το μοντέλο της Πιερίας.

Ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Μωυσιάδης. Θα παρέμβει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ν.Δ., μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Χαιρετισμό θα απευθύνουν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος Κατερίνης.

Ξεκινά έτσι η νέα διαδρομή του αρχοντικού 55 χρόνια από το θάνατο του Τσαλόπουλου.


Οπως είχα μαντέψει η κεντρική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης, που δόθηκε στο Θέατρο Πάρκου της πόλης, την Κυριακή το βράδυ, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Βέβαια η παράσταση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε 2 μέρες, αλλά η βροχή του Σαββάτου ανάγκασε τους διοργανωτές να συγχωνεύσουν τις δύο εκδηλώσεις σε μια, που δόθηκε την Κυριακή. Συνήθως σε αυτές τις εκδηλώσεις παρίστανται εκ μέρους του Δημάρχου, εκπρόσωποί του. Την Κυριακή αυτή όμως στην παράσταση του Λ.Ε.Κ., παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, αυτοπροσώπως, προφανώς θέλοντας να υποστηρίξει με την παρουσία του, εκδηλώσεις πολιτισμού που αξίζουν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ