Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 20-03-2018

Τελικά, βρέθηκε ο «Παπαδημούλης» της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο George Kyrtsos (Γιώργος Κύρτσος, στα Ελληνικά), επάξια μπορεί να συναγωνιστεί σε «τοποθετήσεις» τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλοντας λοιπόν, ο κ. Kyrtsos, να κάνει «επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ (με όχημα τον Ιβάν Σαββίδη) αναφέρει για τον ομογενή (εκ Ρωσίας) επιχειρηματία ότι «Έκανε τον Έλληνα χωρίς να θέλει να μάθει ελληνικά…» κλπ. κλπ.

Βέβαια, ο (καθαρόαιμος) έλλην Ευρωβουλευτής, ξεχνά ότι ο κ. Σαββίδης πήρε την Ελληνική υπηκοότητα (μαζί το Ξενοδοχείο Μακεδονία και τη ΣΕΚΑΠ) επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά. Αν δεν θυμάται, ο Αντώνης Σαμαράς επανέφερε τον κ. Kyrtsos στη Ν.Δ. (όταν αυτή του ριξε «κόκκινη κάρτα» κάποια στιγμή).

Το ενδιαφέρον όμως είναι αλλού. Το να λέει εμμέσως ότι έγινε έλληνας κάποιος (που έκανε τον Έλληνα και όχι επειδή πραγματικά ήταν) «καρφώνει» τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό. Και για να το λέει αυτό, κάτι θα ξέρει για το πώς γινότανε (επί Σαμαρά) «Ελληνοποιήσεις». Εκτός κι αν όλα αυτά τα λέει, επειδή αισθάνεται άβολα βλέποντας την «πλάτη» του Ζαγοράκη. Καλά είναι να το συνηθίσει, διότι και στις επόμενες ευρωεκλογές πάλι την πλάτη του Ζαγοράκη θα δει…


Ο πρόεδρος Θεόφιλος Κυριακίδης του πολιτικού κόμματος «Μεγάλη Ελλάδα Πόντος Πατρίς» (με σήμα τον Κεμεντζέ) προσκαλεί σε δεξίωση (με μπουφέ όπως σημειώνει) το Σάββατο 31 Μαρτίου. Η πολιτική εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα δεξιώσεων Άρια, όπου και θα μιλήσει.

Αυτά είναι! Να κάνουν ένα κόμμα και οι Βλάχοι (με σήμα το τσαρούχι), ένα οι Κρητικοί (με σήμα το Κρι-Κρι), ένα οι Επτανήσιοι (με σήμα το Κουμ-κουάτ) και ένα οι Θράκες (με σήμα τον ακανέ) και να γίνουμε και τυπικά λαϊκοδημοτικό πανηγύρι…

(Πελοποννήσιοι και λοιποί παλαιολαδίτες, έχουν ήδη κόμματα από συστάσεως του Ελληνικού κράτους)


Κοίτα να δεις, που το μετρό της Θεσσαλονίκης θα τελειώσει, πριν ανοίξει η φόρμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»…


Και επισήμως (ήρθε η σχετική πρόσκληση) το Σάββατο στην Κατερίνη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Το μόνο (επίσημο) που γνωρίζουμε είναι οτι θα μιλήσει σε στελέχη του κόμματος στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Η πληροφορία οτι θα συναντήσει και συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ ελέγχεται ως ανακριβή, αν και ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο τυχαίας θερμής υποδοχής!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ