Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 1902

Ε δεν γίνεται να μην κάνω ένα, άντε καλά δύο σχολιάκια για την είσοδο στην κυβέρνηση της ΠΦΑ του Άγγελου Τόλκα. Το πρώτο σύντομο είναι (και παραφράζοντας αριστοφανική υφής φράση) πως με Τόλκα δεν κέρδισε κανείς.

Το δεύτερο είναι, πως τις τελευταίες ημέρες άκουσα σειρά (ακόμη και πρόσφατων) δηλώσεων του νέου υφυπουργού, όπου τα όσα λέει για την κυβέρνηση (της οποίας πλέον είναι μέλος), κάνουν ακόμη και τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για τον Καραμανλή, να φαντάζουν απλές φιλοφρονήσεις!

 

 


Είναι εντυπωσιακό το νούμερο των 190 δισεκατομμυρίων ευρώ, που εκτιμούν Γερμανοί (παρακαλώ!) ιστορικοί, πως οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα ως επανόρθωση του ολέθρου που προκάλεσαν τα ναζιστικά στρατεύματα…

Ο Θεός (από τη μία) να δώσει και να παραδεχθεί το Γερμανικό κράτος την υποχρέωσή του και ο Θεός (από την άλλη) να φυλάξει να μην δοθούν «εις χρήμα», αλλά απ’ ευθείας σε δημιουργία υποδομών. Καθότι αν δοθούν σε χρήμα (λέμε τώρα) μάλλον «υπέρ πίστεως» θα πάνε και όχι για την επανόρθωση της πατρίδας…


Δεν θα σχολιάσω την ουσία των δηλώσεων του Κώστα Κουκοδήμου, περί 4ου μνημονίου (τουλάχιστον αυτό αν είναι να έρθει ας έχει και λεφτά, όχι μόνο μέτρα, θα πω εγώ), αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι περισσότερο και από το Μαξίμου, τις δηλώσεις «χάρηκαν» και αναπαρήγαγαν οι… «Χιονιδικοί» στην Κατερίνη.

Καλά λένε, ότι στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν… κόμματα!


Δεν ξέρω τι θα καταφέρει ο Χρήστος Γιαννούλης απέναντι στον Απόστολο Τζιτζικώστα στην μάχη των Περιφερειακών εκλογών, είμαι όμως βέβαιος πως ο κ. Γιαννούλης θα μας χαρίσει (σε μμε και ψηφοφόρους) απίστευτες «ατάκες», με το ιδιαίτερο χιούμορ που διαθέτει.

Αν μη τι άλλο, ακόμη και μόνο για αυτό, η υποψηφιότητα του καλού συναδέλφου έχει ένα ενδιαφέρον!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ