Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια!!! (19-09-2017)

Παρακολούθησα με προσοχή τα ρεπορτάζ που αναφέρονταν στην επίσκεψη Μητσοτάκη το περασμένο διήμερο στη Σαλονίκη και στη ΔΕΘ. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο ο περσινός Κυριάκος και όχι ο φετινός. Μου φάνηκε προβληματισμένος, πιο προσεκτικός, πιο μαζεμένος και δεν ξέρω αν αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι βλέπει να έρχονται πιο κοντά τα βάρη της εξουσίας ή είναι κάτι άλλο που δεν ξέρουμε ακόμη. Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα φανεί τι τον απασχολεί.


Επέστρεψε στα περίπτερα η εφημερίδα Έθνος, αυτή τη φορά μέσω της Dimera του Ιβάν Σαββίδη. Το Έθνος κυκλοφόρησε ξανά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ως έκδοση  Σαββατοκύριακου με 80 σελίδες. Ο ιστορικός τίτλος επιστρέφει με καθημερινή έκδοση (Δευτέρα-Σάββατο), νέο λογότυπο, ανανεωμένο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο. Τη Γενική Διεύθυνση έχει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, Διευθυντής του Έθνους αναλαμβάνει ο Μάνος Χωριανόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος του News 24/7, με Διευθυντές Σύνταξης τους Βαγγέλη Δεληπέτρο και Κώστα Σαρρηκώστα, καθώς και τον Μπάμπη Παπαδάκη στο ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης. Οι φήμες ότι θα εκδίδεται και θα κυκλοφορεί και έκδοση στα ρώσικα, για να την καταλαβαίνει κι ο Ιβάν, δεν διασταυρώνονται και είναι μάλλον άλλο ένα τρολ του Κυριάκου. Όπως και να ΄χει ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ όλου του κόσμου ενωθείται κι αγοράστε μαζικά το φύλλο του προέδρου και μη σας νοιάζει τίποτα. Το πρωτάθλημα έρχεται.


Ο παλαίμαχος πορτιέρο του Παναθηναϊκού Γιόζεφ Βάντσικ, σημειώνει πως θα πρέπει να σταματήσει η κριτική για τα λάθη του παρελθόντος και να σηκώσουν όλοι τα μανίκια για το καλό του συλλόγου. «Δεν αξίζει ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος αυτή την κατάσταση που βιώνει. Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Αν δεν υπάρχει θα βρεθεί η ομάδα στο Α΄ τοπικό. Αυτό λέει οι νόμος, τι να κάνουμε; Όλοι πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν μια λύση για το καλό του Παναθηναϊκού. Πρέπει να βγει η ομάδα από την κρίση. Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Πατέρας, Γιαννακόπουλος όλοι μαζί. Ίσως να είναι το PAO Foundation η λύση. Καθημερινά με σταματούν στον δρόμο οπαδοί του Παναθηναϊκού, απλός κόσμος και με ρωτούν τι θα γίνει στην ομάδα. Δεν ξέρω τι να τους πω, είναι στενοχωρημένοι. Δεν αξίζει ο Παναθηναϊκός αυτή την κατάσταση. Μιλάμε για έναν γνωστό σύλλογο στην Ευρώπη που δεν πρέπει να περνάει αυτή την κρίση».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ