Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 19/07/2019

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης ο Θεόδωρος Καράογλου και ακόμη δεν επισκέφθηκε την Πιερία…

Αυτό και αν είναι περίεργο… Το ρεκόρ πάντως της Μαρίας Κόλια-Τσαρουχά που ως υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης έκανε 3,5 χρόνια να επισκεφθεί την Πιερία, πολύ δύσκολα θα σπάσει!


Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κυβέρνηση δεν είναι η κριτική που δέχεται για την τοποθέτηση του Μαυρωτά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά ποια θέση μπορεί να υπάρξει για το «μέγεθος» του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος δεν είναι ο εκλεκτός του Κυριάκου για την Κομισιόν.

Προσωπικά η θέση από την οποία θα μπορούσε να υπηρετήσει καλύτερα τον Ελληνικό λαό, είναι μια μπερζέρα μπροστά στο τζάκι, όπου με παντόφλες και ρόμπα θα γράφει τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Από το ΚΕΠ στον «Διόνυσο»


Διάβασα την ομιλία του νέου Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, λίγο μετά την εκλογή του…

Σε κάποιους ξένισε (την είδαν ως «μάθημα» οι γνωρίζοντες τα πάντα), σε κάποιους ήταν αδιάφορη και κάποιοι άλλοι (ενδεχομένως) «γρι» δεν κατάλαβαν.

Το γεγονός είναι πως όπως ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη, έτσι και ένας Τασούλας δεν μπορεί να φέρει την αναβάθμιση…


Η Άννα Μάνη Παπαδημητρίου εξελέγη Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων και έτσι η Πιερία διατήρησε τη θέση, που μέχρι και την προηγούμενη Βουλή κατείχε ο πρώην βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος.

 


Τον πρώτο «πονοκέφαλο» που θα αντιμετωπίσουν οι νεοεκλεγέντες βουλευτές είναι η στελέχωση των γραφείων τους, καθώς πολλοί οι ενδιαφερόμενοι αλλά λίγοι οι… μετακλητοί.

Ο συνωστισμός για μια θέση σε γραφείο βουλευτού, παίζει να είναι και μεγαλύτερος από εκείνον που δημιουργούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έξω από Οργανώσεις του κόμματος για μια (διευθυντική) θέση στην κρατική μηχανή!


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

ερίνης 17β., Ευρωπός 10β., Πάλευε 7β.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ