Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 19-06-2018

Η παλικαριά της κυβέρνησης συμπυκνώνεται στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, εδώ στη Μακεδονία από ότι φαίνεται… Διότι, δεν εξηγείται αλλιώς ο λόγος που «κώλωσε» ο Χρίστος Σπίρτζης (ανακοινώνοντας τον σχεδιασμό και κατασκευή του άκρως απαραίτητου βόρειου όδικού άξονα της Κρήτης) πως ο δρόμος θα έχει διόδια, αλλά μόνο για… τουρίστες!

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία θα μου πείτε, η οποία δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι εφικτή! Άλλωστε, ούτε ο υπουργός έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις (γιατί άραγε;)

Σαν πως θα είναι ο Σπίρτζης υπουργός όταν (κάποτε) θα τελειώσει ο συγκεκριμένος οδικός άξονας; Και σιγά να μην ήταν κορόιδο ο Χρίστος ο Σπίρτζης, (έχοντας στο πλάι του καμιά δεκαριά μαυροπουκαμισάδες) να «εξαγγείλει» δρόμο με διόδια στους Κρητικούς! Το λιγότερο που θα του τύχαινε θα ήταν να επιστρέψει στην Αθήνα κολυμπώντας (και με βαρίδια στα πόδια!)

Η αλήθεια είναι ότι «μαγκιές» οι (εκάστοτε) κυβερνήσεις, κάνουν μόνο εκεί που τους παίρνει… Εμείς να μην ξεχάσουμε πάντως να ευχαριστήσουμε την Μπέττυ Σκουφα, τον Χάρη Τζαμακλή και στον Στέργιο Καστόρη, που από 1/1/2019 θα πληρώνουμε 3,60 ευρώ περισσότερα στα διόδια για να πάμε και να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη και σε δρόμο που η κατάστασή του παραπέμπει στη… σημερινή εικόνα του κόμματος των ΑΝΕΛ!


Κακήν κακώς αποχώρησε ένας βουλευτής της ΝΔ, ονόματι Κικίλιας (έκανε και τον μπασκετμπολίστα κάποτε) από το πάνελ του Παπαδάκη, διότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την αναφορά του ευρωβουλευτή Κούλογλου στην Ελλάδα, ως «Ψαροκώσταινα». Λες και τον τσίμπησε μύγα «τσε-τσε» έκανε και έφυγε, πιο γρήγορα και από τον Γκαρθία στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Και, δεν θυμάμαι να έπαιξε ούτε στον Ολύμπιακό, ούτε στην ΑΕΚ…

Πάντως, αν ως καλαθοσφαιριστής επεδείκνυε τέτοια ταχύτητα, θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα μέχρι και στο NBA


Μην το δένετε και κόμπο το πανηγύρι του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία με τους Σκοπιανούς!

Έτσι πανηγύριζαν (και περισσότερο μην πω) για το «όχι» (που μετά έκαναν «ναι») του λαού μας 3 χρόνια πριν και σήμερα ο πρωθυπουργός Τσίπρας στη Die Welt δήλωσε πως, αν ήξερε τι θα συμβεί δεν θα το έκανε! Και για το δημοψήφισμα του λέγανε κάποιοι τι θα συμβεί… και για τη συμφωνία με τα Σκόπια του λένε κάποιοι τι θα συμβεί, αλλά… το δικό του!

Το ζήτημα είναι, ότι αν αποδειχθεί «αυταπάτη» και τα όσα πιστεύει για τη συμφωνία με τον Ζάεφ, το κόστος δεν «προσμετράται» απλά και μόνο σε μερικά δισεκατομμύρια ευρώ…


Διάβασα την δήλωση ανεξαρτητοποίησης που έστειλε ο ανεξάρτητος (πλέον) δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Λιακόπουλος στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία παίρνει το καπελάκι του και φεύγει, από τους «Πολίτες σε Δράση»…

Αυτό το (σε ελεύθερη απόδοση) «έμενα, διότι ήθελα να διορθώσω τα πράγματα από μέσα», μου θυμίζει λίγο την «θέση» του Πάνου του Καμμένου για τη συμφωνία… Και αν κρίνουμε από το τι προκάλεσε αυτή η θέση στους ΑΝΕΛ, μάλλον δεν μπορούμε να τη θεωρήσουμε και ιδιαίτερα «εύστοχη» τοποθέτηση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ