Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 18-10-2017

36 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την άνοδο της ΠΑΣΟΚάρας στην εξουσία το 1981… Οι πληροφορίες που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να εορτάζει την πρώτη «αλλαγή» στο Λευκό Οίκο με τον Τράμπ, ελέχονται ως ανακριβείς.


Τρύφωνας για Τράμπ (πολιτική μορφή)
Δεν μπορώ να γνωρίζω με ποιον πρωθυπουργό ή πρόεδρο Κράτους συγκρίνει τον Τραμπ (και τον χαρακτηρίζει «μορφή»), αλλά αν έχει στο μυαλό του, αυτούς που νομίζω, αδικείται (κατάφορα τολμώ να πω) ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Τουλάχιστον ως πολιτικό ογκόλιθο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!


Η επίσημη παρουσίαση του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας (στο Δ.Σ. του οποίου είναι και η κ. Έφη Μπάσδρα) γίνεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη μέρα παρουσίασης, έχει όμως και τοπικό ενδιαφέρον, αφού η κ. Αλεξάνδρα Παλαιοσελίτη θα παρουσιάσει ως παράδειγμα άριστης πρακτικής πολιτιστικής διπλωματίας και πολιτιστικής πολιτικής το Φεστιβάλ Ολύμπου!
Νομίζω ότι η Πιερία μπορεί να θεωρηθεί ως «πρωτοπόρα» στην «πολιτιστική διπλωματία», αφού εκτός από το Φεστιβάλ Ολύμπου, στον τομέα αυτό κάνουν σοβαρή και ουσιαστική δουλειά και τα Ολύμπια Εν Δίω…


Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος του Κορινού. Ορίστε που γκρινιάζετε! Κατόπιν ενεργειών του πολιτικού μας προσωπικού, τα έργα συντήρησης του, ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από 6 μήνες! Φανταστείτε πόσα βήματα έγιναν, αναλογιζόμενοι οτι η εκτροπή του Αχελώου ΔΕΝ έχει υλοποιηθεί εδώ και… 30 χρόνια!


Συνεχείς οι επισκέψεις του Περιφερειάρχη σε έργα που εκτελεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Να δούμε πότε θα έρθει να επιβλέψει και το έργο της Περιφρειακής Οδού Κατερίνης, το οποίο έχει σταματήσει, αλλά ουδείς αρμόδιος ή αναρμόδιος έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει τι, πώς και γιατί.
Αλλά δεν βαριέσαι… η πόλη «άντεξε» 105 χρόνια χωρίς περιφερειακό δρόμο, ας περιμένει άλλα 105 και βλέπουμε!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ