Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 18/07

Παρακαλείται ο κ. Βρούτσης, ο οποίος αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του δήλωσε ότι βρήκε κατσαρίδα στο γραφείο του, να την επιστρέψει στον ιδιοκτήτη της, ο οποίος θα του δώσει και «πεσκέσι» ύψους 35 ευρώ! (πολύ πάνω από το υποκατώτατο ημερομίσθιο)


Την απόφαση της να εγκαταλείψει το τραγούδι για χάρη της πολιτικής, ανακοίνωσε η Ραλία Χρηστίδου βουλεύτρια (πλέον) του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πασιφανές ότι από την απόφασή της βγαίνει κερδισμένο το Ελληνικό τραγούδι…!


Ε δεν γίνεται να αποφύγω τον πειρασμό και να μην σχολιάσω την ανταλλαγή ανοιχτών επιστολών ανάμεσα στη βουλεύτρια Μπέττυ Σκούφα και την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου με αφορμή την μη πρόσκληση της πρώτης σε σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια.

Το θετικό είναι ότι και οι δύο παραδέχονται ότι η Πιερία έχει 4 βουλευτές και όχι μόνο τρεις κυβερνητικούς. Ενδεχομένως η κ. Σκούφα να το ήξερε και την προηγούμενη τετραετία, όπως ενδεχομένως να το ήξερε και η κ. Μαυρίδου πριν την σύσκεψη. Αμφότερες παρότι το γνώριζαν (σε διαφορετικές περιπτώσεις) αγνόησαν τον 4ο που όλως τυχαίως ήταν αυτός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και για να μην αδικήσω την κ. Μαυρίδου, από την απάντησή της αφήνει να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι την παρουσία της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Και μένα μου έχει τύχει να κάνω επίσκεψη σε φίλο, με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι καλεσμένος κάποιος που δεν… θέλω.

Το γεγονός είναι πως ξεκινήσαμε «στραβά», αλλά πάρα ταύτα, αισιοδοξώ ότι όλοι θα αντιληφθούν πως για να πάμε ένα βήμα μπροστά δεν θα πρέπει να υπάρχουν αποκλεισμοί.

Υ.Γ. Θα δώσω και ένα ακόμη δίκιο στην Αντιπεριφερειάρχη όμως! Την προηγούμενη τετραετία ένα σωρό κυβερνητικά στελέχη επισκέφθηκαν την Πιερία και ούτε ένα από αυτά (από όσο θυμάμαι) δεν πέρασε το κατώφλι της αντιπεριφέρειας για να βγει έστω μια… φωτογραφία!


Νομίζω πως δικαιωματικά το βραβείο καλύτερου τίτλου σε άρθρο για την εβδομάδα που μας πέρασε, πρέπει να απονεμηθεί στον συνάδελφο του «News 24/7». Μπορεί το ειδησεογραφικό site να άλλαξε ως προς το ορθό «Σκέψεις να εκλέγεται ο πρόεδρος από τη βάση του κόμματος», ωστόσο η μεγάλη αλήθεια ειπώθηκε από τον «κατά λάθος» αρχικό τίτλο.


Λίγο «ξινό» ήρθε για τους Νεοδημοκράτες ο ορισμός του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, αλλά νομίζω σύντομα θα τους περάσει. Ο λόγος, η υπερψήφιση από τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού, της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πάντως αν συνεχίσουν να σκέφτονται κάποιοι έτσι, θα πρέπει να κάνουν μια έρευνα για το τι ψήφισε ο μανάβης τους, ο γιατρός τους, ο κρεοπώλης τους κλπ, διότι δεν αποκλείεται να στήριξαν με την ψήφο τους βουλευτές που είχαν συνταχθεί υπέρ της συμφωνίας και δεν είναι δυνατόν να τους αφήνουν τα ωραία τους ευρουλάκια.

Αν πάλι δεν πιάσει αυτή η τακτική, συντεταγμένα ας κάνουν μια επιστολή με την οποία θα ζητούν την επαναλειτουργία της Μακρονήσου…


Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ