Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (18-07-2017)

«Taxis lykos αυτο το θεαμα ειχε σημερα το λιμανι τις γριτσας απο την δεξια πλευρα, ειδοποιηστε αν ξερετε ποιος μπορει να παρει το κουφαρι απο εκει…ευχαριστω», το παραπάνω μήνυμα έλαβα προχθές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μετά από συνεννόηση το προώθησα στο Υπολιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνης, προς γνώση τους. Ελπίζω να επιλήφθησαν της υπόθεσης και να απομάκρυναν ότι απέμεινε από το άτυχο ζώο, που προφανώς βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.


Μεγάλη πίκρα γεύτηκαν όσα ζευγάρια θεατών διέθεσαν σαράντα (40,00) ευρώ, για να εισέλθουν στο αρχαίο θέατρο του Δίου ίνα παρακολούθησουν τη συναυλία του διάσημου Βόσνιου συνθέτη Goran Bregovic. «Φύγαμε μετά το πρώτο τέταρτο», μου είπε ο πρώτος φίλος, «στο γάμο της κόρης μου είχα τα διπλάσια χάλκινα από αυτόν», ανέφερε ο δεύτερος, «τέτοια ξεπέτα είχα χρόνια να δω στο φεστιβάλ», ισχυρίστηκε ο τρίτος, «μεγάλο τμήμα της συναυλίας ήταν play back» φώναξε ο τέταρτος. Πέμπτο δεν χρειάστηκε να ακούσω για να καταλάβω, ότι ο συμπαθής κατά τα άλλα Bregovic ήπιε προχθές στην υγεία των χιλίων περίπου «κορόϊδων» που προσήλθαν στη συναυλία του. Αυτά προς γνώση των επόμενων υποψηφίων θεατών που θα θελήσουν να παραστούν σε εκδήλωση του Βόσνιου.


«Στον καταραμένο τόπο βρέχει τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου» σκέφτηκα, βλέποντας τον καιρό του περασμένου τριημέρου. Τι πιο λογικό από το να παντρευτείς, να βαφτιστείς, να συναυλιαστείς, να θεατριστείς, να μπεις και να βγεις ελεύθερα και υπαίθρια στην Ελλάδα τον Ιούλιο. Ομως οι κακοί ανταγωνιστές, μας μάτιασαν, κι ο καιρός χάλασε. Ευτυχώς για πολύ λίγο, αφού από σήμερα η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα σύννεφα εξαφανίζονται.


Στις 27 Ιουλίου εκδικάζεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν μέλη του Αλεξάνδρειου συλλόγου. Επιδιώκουν να ακυρώσουν τις εκλογές που διεξήχθησαν τον περασμένο μήνα. Νόμιμες ή όχι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, θα το κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο. Αυτό που μπορώ να πω εγώ, είναι ότι ο πρώην, νυν και ίσως αεί πρόεδρος του Αλεξανδρείου επιβίωσε, (όπως οι κατσαρίδες σε πυρηνική έκρηξη) κάθε καταστάσεως. Εύγε του. Προτείνω δε η εκδήλωση για την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη, να επισπευστεί και εγώ θα αναλάβω να εκτυπώσω τις προσκλήσεις και τις αφίσες, σαν χορηγός.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ