Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 18-05-2018

Συμπαθητικά τα σποτάκια του Μαξίμου για το έργο της κυβερνήσεως, αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με την ποιότητα εκείνων του ΣΥΡΙΖΑ προ του 2015… Σε κάθε περίπτωση, είναι πιο κοντά στην αλήθεια ακόμα και από την πραγματικότητα που παρουσιάζει η Κρατική Τηλεόραση…


Αυτό που κάθε κυβέρνηση «ευαγγελίζεται» την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι σίγουρο ότι «πιάνει»; Μοιάζει λιγάκι σαν τον «μαφιόζο» που έχει ξεκάνει καμιά δεκαριά μέσα στην εβδομάδα και την Κυριακή πάει στην εκκλησία να πάρει την ευλογία του παπά

Πάντως και για να είμαστε δίκαιοι, οι ανεξαρτησία δεν κατακτιέται, αλλά παραχωρείται. Είναι σαν την άκρη του νήματος, που όσο το τραβάς, τόσο ξηλώνεται το πουλόβερ…


Με προσοχή διάβασα την «ανοιχτή» επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης προς τον δήμαρχο για το (πραγματικά υπαρκτό) πρόβλημα με τα αδέσποτα στην πόλη.

Κατανοώ τις ανησυχίες από την κατάσταση, αλλά αδυνατώ να καταλάβω με ποιο τρόπο μπορεί να βοηθήσει ο Σύλλογος προς την επίλυσή του. Και τέλος πάντων αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει (ο Εμπορικός κόσμος), ας το κάνει!


Τη νέα έκθεση ζωγραφικής του Αθανάσιου Σταθακόπουλου με τίτλο «Ταξίδι για την Κατερίνη»,  η οποία φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει ζωγραφικά στην Κατερίνη και την Πιερία παρουσιάζουν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Εαρινές Ημέρες Μουσών 2018, η Εστία Πιερίδων Μουσών και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

Ο ζωγράφος ορμώμενος από το ομώνυμο τραγούδι «Το τρένο φεύγει στις οκτώ, ταξίδι για την Κατερίνη…» σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, μεταφέρει στον καμβά την ατμόσφαιρα της πολυτραγουδισμένης γενέτειράς του.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Αστική Σχολή Κατερίνης από 21 έως 27 Μαΐου…


Τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται σε Τουρκικές φυλακές επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, δηλώνοντας πως «ξέρουν οι δύο ότι η κράτησή τους είναι πολιτική»

Καιρός να το μάθει και η κυβέρνηση λοιπόν!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ