Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 18-01-2018

Ποιος θα «χρεωθεί» (και ποιος θα επωφεληθεί) αν αποτύχει το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία; Διότι οτιδήποτε μικρότερο σε όγκο από το συλλαλητήριο της δεκαετίας του ’90, θα στείλει «άλλα» μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας…
Αυτό βέβαια, λίγους απασχολεί, αφού για κάποιους αποτελεί καλή αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια και να επενδύσουν στην «πατρίδα», έχοντας ως στόχο τις εκλογές (όχι οποιεσδήποτε) που θα γίνουν (έστω για μια φορά) με απλή αναλογική.


Στο πρόσωπο της κ. Μεγαλοοικονόμου (που εσχάτων εντάχθηκε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ) βλέπει ο πρωθυπουργός τη «συστράτευση του κέντρου» με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η δήλωση του πρωθυπουργού, έγινε αμέσως μετά τη συνάντησή του με την κ. Μεγαλοοικονόμου η οποία «καπάρωσε» μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ευελπιστώντας οτι θα «καπαρώσει» (όταν γίνουν εκλογές) και μια θέση στην επόμενη Βουλή…
Άλλοι, στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη βλέπουν το «σκληρό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού»… Όπως το δει κανείς…


Είχα αρχίσει να ανησυχώ (μέχρι να πιστεύω οτι αποκλείεται να διανύουμε τον Γενάρη) από την ησυχία που επικρατούσε στο «αγροτικό ρεπορτάζ».
Τελικά, όλα επανέρχονται στην κανονικότητα, αφού οι αγρότες μας (διατηρώντας την παράδοση) αποφασίζουν και πάλι κινητοποιήσεις και κάθοδο των τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία της χώρας.
Το μεγάλο πανηγύρι όμως θα γίνει στην Agrotica της Θεσσαλονίκης, όπου πιθανότατα θα κορυφωθεί ο αγώνας τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ