Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λόγια… 08-01-2020

1

Και επισήμως εισήλθαμε στην περίοδο των κοπών της πίτας, το οποίο σύμφωνα με την παράδοση, κρατά περίπου έως και λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, η οποία φέτος ξεκινά στις 12 Απριλίου.

Οπλιστείτε με υπομονή και με… μέτρο, καθότι δεν είναι απίθανο με τόσες πίτες το ζάχαρο στα μέσα Απριλίου να έχει χτυπήσει «κόκκινο»!

 

 

2

Η αναπτυξιακή πορεία της Πιερίας και οι επενδυτικές ευκαιρίες για το νομό μας το 2020, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού μας, θα βρεθούν στο επίκεντρο (ευρύτατης) σύσκεψης φορέων το Σάββατο.

Την πρόσκληση στους φορείς (βουλευτές, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, δημάρχους, προέδρους συλλόγων και σωματείων) απευθύνει το Επιμελητήριο Πιερίας.

Εντάξει, προσωπικά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα προκύψει μια κοινή συνισταμένη (σε πράξεις), αλλά σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια «βαλβίδα εκτόνωσης», αφού ο καθ’ εις και η κάθε μία μπορεί ελεύθερα να πει τον πόνο του… Κάτι σαν το facebook.

Επιμένω όμως, πως το ΕΒΕ έχει στα χέρια του έναν σημαντικό μπούσουλα από το Αναπτυξιακό Συνέδριο που είχε διοργανώσει πριν λίγα χρόνια και θα είχε ενδιαφέρον, αν από όσα (πραγματικά) χρήσιμα προέκυψαν από εκείνη τη διοργάνωση, έγινε έστω και… μισό!

 

 

3

Εσείς που βλέπετε τις εικόνες από το Ιράν με τους χιλιάδες ιρανούς στους δρόμους και τους δεκάδες σκοτωμένους στη κηδεία του Σουλεϊμανι και από μέσα σας σχολιάζετε το «επίπεδο πολιτισμού», σας θυμίζω πως στην χώρα μας, υπάρχουν οπαδοί που δίνουν «ραντεβού θανάτου» για να αλληλοσκοτωθούν!

Κοινώς, έχετε υπόψη, πως η «ανοησία» δεν είναι προνόμιο μόνο του περιούσιου Ελληνικού λαού (αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα)

 

 

 

 

4

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σύντροφοι για να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα».

Έχουν περάσει 5 μέρες από την υπογραφή για την κατασκευή του αγωγού EastMed και ακόμη δεν έχει κατατεθεί ούτε μια προσφυγή κατά του έργου στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Αλλοτριωνόμαστε και δεν το πήραμε χαμπάρι!

 

 

5

Φήμες αναφέρουν πως χθες, υπήρξε Έλληνας που θυμήθηκε και ευχήθηκε σε όλους τους Γιάννηδες και Ιωάννες που γνώριζε!

Άξιος!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ