Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 17-09-2018

Επίσκεψη εργασίας στο νομό μας και το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης πραγματοποίησε το Σάββατο, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων κ. Χρήστος Λαμπρίδης.

Όπως ενημερώθηκα (από σπόντα) έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για την ενίσχυση όχι μόνο του Λιμενικού Σώματος, αλλά κυρίως του έργου που επιτελεί στην περιοχή μας.

Τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, συνόδευαν οι βουλευτές Μπέττυ Σκούφα και Χάρης Τζαμακλής, οπότε αναμένουμε περισσότερες πηροφορίες για το τι ειπώθηκε για τη βελτίωση της λειτουργίας των λιμενικών ζωνών της Πιερίας, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο


Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ (και κυρίως στις απαντήσεις που έδωσε κατά τη συνέντευξη τύπου).

Ωστόσο, θα μείνω σε ένα γενικό συμπέρασμα και στην «εικόνα» που εμπεδώθηκε, όχι από τον ίδιο, αλλά από τους δημοσιογράφους.

Η αντιμετώπιση που «έτυχε» ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ήταν ακριβώς ίδια με εκείνη που είχε τύχει ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009 και Αλέξης Τσίπρας το 2014… Δηλαδή ενός αρχηγού, που είναι βέβαιο ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, αφού σε κανένα σημείο των ερωτήσεων (όπως και τότε) δεν υπήρχε η «πισινή» του «αν και εφόσον εκλεγείτε πρωθυπουργός»…

Το «αισιόδοξο» είναι, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης (σε αντίθεση με τον Παπανδρέου το ’09 και τον Τσίπρα του ’14) προτίμησε να κρατήσει «χαμηλά την μπάλα των παροχών» και των υποσχέσεων, προφανώς διότι γνωρίζει ότι η επόμενη μέρα (αν και εφόσον έρθει αυτή) δεν θα είναι ρόδινη!


Το καλύτερο πρόγραμμα «σίτισης αστέγων» (πολιτικά) είναι αυτό που υλοποιείται ήδη από υποψηφίους (και εν δυνάμει υποψηφίους) της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Φαΐ για κάθε πεινασμένο (και πικραμένο). Και για τελευταίο πιάτο «κουτόχορτο» παραγωγής μας. Χοληστερίνες και τριγλυκερίδια μετρήστε μόνο, διότι ως το τέλος της διαδρομής (στην κάλπη) θα έχουν φτάσει στο Θεό!


Με τη φράση «η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη Πόντιους Πιλάτους», σχολίασε την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η Ένωση Κεντρώων.

Δεν κατάλαβα; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους πόντιους;

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ