Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 17-07-2018

Βλέποντας την πορεία της Εθνικής Γαλλίας προς την κατάκτηση (τη δίκαιη κατάκτηση) του Μουντιάλ, ένα ερώτημα μου ήρθε στο μυαλό… Τόσοι Αφρικανοί εισέρχονται κάθε χρόνο στη χώρα μας, δεν μπορούμε να βρούμε 4, 5 παιχταράδες σαν αυτούς που έχουν οι Γάλλοι, ώστε να κάνουμε μια ομάδα να πετάει;
Αλλά θα μου πείτε, ακόμη δεν έχουμε χωνέψει καλά-καλά τον Αντετονκούμπο της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ… Σιγά, σιγά όλα θα γίνουν, αρκεί αν μην αγγίζεται η καθαρότητα της φυλής, τρομάρα μας!


Έλληνες επιχειρηματίες (με ρωσικά κεφάλαια) «βλέπει» ο «Βορειομακεδόνας» Ζάεφ, να επιχειρούν να χρηματοδοτήσουν κινητοποιήσεις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στην χώρα του.
Στην Ελλάδα πάλι, «βλέπουν» Ρωσική χρηματοδότηση (αλλά όχι από Σκοπιανούς επιχειρηματίες) για τις κινητοποιήσεις στη χώρα μας.
Τουλάχιστον και οι δύο (Ζάεφ και Τσίπρας) συμφωνούν ότι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει για την επικύρωση της συμφωνίας, είναι ο τρισμέγιστος Ντόναλντ Τράμπ.
Μωρέ τι ξεφτιλίκια είναι αυτά!


Κακό πράγμα το αρχείο… Ξεφυλλίζοντας χθες παλαιότερα τεύχη της «Π» έπεσε το μάτι μου στις «διαβεβαιώσεις» περί σύνδεσης με το φυσικό αέριο σπιτιών της Κατερίνης έως τις αρχές καλοκαιριού…
Τι έγινε ρε παιδιά; Έγινε καμιά σύνδεση (μέσα Ιουλίου πλέον) ή επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε;
Για αρχή, ανατρέξτε στις βαρυσήμαντες δηλώσεις σας επί του θέματος, στα τέλη του προηγούμενου έτους! Αν δεν καλυφθείτε, ανατρέξτε και σε νεότερες, του περασμένου Μάρτη.


Όταν η πολιτική αντιπαράθεση εμπλέκει συγγενικά πρόσωπα πολιτικών προσώπων, τότε βράσε όρυζα, που λέει και ο λαός μας.
Όμως με την επιμονή φιλοκυβερνητικών εφημερίδων (το προηγούμενο διάστημα) στην Μαρέβα, ήταν δεδομένο ότι θα ακολουθούσε και η Νέα Δημοκρατία αυτόν τον δρόμο των επιθέσεων. Ο κλήρος έπεσε, σε συγγενείς του Αλέξη Τσίπρα και πλέον όπως στρώνει ο καθένας, θα κοιμηθεί…!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ