Μενού Κλείσιμο

Tέτοια ώρα… τέτοια λόγια!17-01-2019

Πριν το τέλος Γενάρη, ο Περιφερειακός δρόμος (κατά το ήμισυ) θα δοθεί στην κυκλοφορία, δήλωσε στην εκπομπή «Πέριξ» της TV-100 ο δήμαρχος Κατερίνης. Τα υπόλοιπα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Χιονίδης, θα δοθούν στην κυκλοφορία μόλις ολοκληρωθούν οι κόμβοι. Η τροποποίηση της μελέτης για να κατασκευαστούν κυκλικοι κόμβοι, αντί τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών, ήταν η κύρια αιτία που καθυστέρησε το έργο…
Το αν θα γίνουν «εγκαίνια» για τα πρώτα 5 χιλιόμετρα και εγκαίνια και για τα υπόλοιπα 5 χιλιόμετρα (όταν ολοκληρωθούν οι κόμβοι) δεν το γνωρίζω, ωστόσο θεωρώ απίθανο (ακόμη κι αν πρόκειται για το κορυφαίο έργο που έγινε στην Κατερίνη και ολοκληρώνεται προεκλογικά) να πάμε σε εγκαίνια με δόσεις!


Επανέρχομαι στο θέμα της ανάρτησης αφισών με «απειλητικό» περιεχόμενο προς βουλευτές, καταθέτοντας μια πρόταση.
Επειδή τα οικονομικά είναι πενιχρά και ο αγώνας κοστίζει, μια καλή (και κυρίως οικονομική) πρόταση είναι, παρόμοιες αφίσες να τυπώνονται στη Π.Γ.Δ.Μ. (ή «Βόρεια Μακεδονία» προσεχώς).
Θα μου έκανε βέβαια εντύπωση, αν οι εμπνευστές αυτών των «μηνυμάτων» δεν το έχουν σκεφτεί ήδη!


Βούιξε ο τόπος, πως πριν από λίγες μέρες η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλλε την παραίτησή της στον πρωθυπουργό, ο οποίος σε καμία περίπτωση (όπως φέρεται να είπε) δεν θα την έκανε δεκτή.
Το όλο σκηνικό, μου θυμίζει λίγο την κατάληξη ενός ανέκδοτου, σύμφωνα με την οποία, εις εκ των πρωταγωνιστών αναφέρει «…και αν δεν με βρεις, θα είμαι κρυμμένος στην ντουλάπα»


Η «Π» σήμερα δημοσιεύει «απάντηση-σχόλιο» του Αντώνη Μάντζιου, σχετικά με τις δηλώσεις του δημάρχου για την ανέγερση έξι αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Κορινού.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ποιος και αν έχει δίκιο, ωστόσο το να γίνονται πράγματα δεν είναι καθόλου άσχημο. Ενίοτε δεν είναι κακό «ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα», ειδικά όταν πρόκειται για υποδομές εκπαίδευσης.


Εμπνεόμενος από το κλίμα των ημερών (και των πολιτικών μεταγραφών), ρωτώ (χωρίς απαραίτητα να περιμένω απάντηση), αν οι «αποστάτες αλλά παραιτηθέντες σύμβουλοι» του Συνδυασμού Πολίτες εν Δράση, εμμένουν στην άποψη για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Πιέρια…
Αν δεν μπορούν να απαντήσουν οι ίδιοι, ας απαντήσουν οι επικεφαλής των συνδυασμών τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ