Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… Τέτοια λογια 07-01-2020

1

Τελικά δεν θέλει και πολλά για να επιτευχθεί η κανονικότητα στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα…

Μια κροτίδα και μια σπασμένη τζαμαρία σε σπίτι διαιτητή, μια ήττα του ΠΑΟΚ και ένα «πνίξιμο» πέναλτι κατά του Ολυμπιακού είναι υπεραρκετά!

Τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα, το πρωτάθλημα δεν θα είναι στημένο… από την επόμενη βλέπουμε!

 

 

 

2

Δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά αν δεν είστε μαθητής ή εκπαιδευτικός, την επόμενη αργία θα την κάνετε την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020…

Καλή δύναμη!

 

 

 

 

 

3

Αν και πολύ νωρίς, αφού μόλις την 7η μέρα του νέου έτους διανύουμε, θα τολμήσω να πω πώς πρόκειται για την φωτογραφία της χρονιάς. Την αρμονική συνύπαρξη των επικεφαλής των Εκκλησιών και κυρίως των πιστών, ουδείς μπορεί και δικαιούται να την «δυναμιτίσει».

Θεωρώ μεγάλη κατάκτηση των Κατερινιωτών, το γεγονός πως δεκαετίες τώρα, μπορούν και συμβιώνουν αρμονικά ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικά θρησκευτικά δόγματα.

Η εικόνα του Μητροπολίτη Κίτρους δίπλα στον Ποιμένα της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης αποτελεί ισχυρό, αισιόδοξο και πρωτίστως Χριστιανικό μήνυμα προς όλους.

(Δεν το συνηθίζω, αλλά θα πρέπει να γράψω ένα «συγχαρητήρια» στην Αντιπεριφερειάρχη που φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας αυτής της κοινωνίας)

 

 

4

Πολλά θα μπορούσαμε να προσάψουμε στην ηγεσία του τόπου μας, όμως οφείλουμε –αν μη τι άλλο- να της αναγνωρίσουμε γενναιότητα, αφού αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες δεν έλειψε από καμιά (σχεδόν) τελετή κατάδυσης του Σταυρού στην Πιερία.

Και δεν είναι (ακόμη τουλάχιστον) και προεκλογική χρονιά! Να τα λέμε κι αυτά!

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ