Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 16-11-2017

«Καμπάνα» ύψους 15.000 ευρώ έφαγε ο Πάνος Καμμένος επειδή είχε «προτρέψει» αντιδρούντες στην επένδυση στις Σκουριές να «λιντσάρουν τον Πάχτα».
Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα τα 15.000, αλλά όσο να ‘ναι κανά δυο πονταρίσματα σε ρουλέτα του Λονδίνου, είναι…


Δεν ξέφυγε από τα τετριμένα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας που ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο «ισοσκελισμένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο».
Ενθυμούμαι ότι ήταν περί το 2005 όταν τον ίδιο τίτλο είχα βάλει σε ρεπορτάζ από την ψήφιση του προϋπολογισμού στο Δήμο Κατερίνης. Το οποίον σημαίνει, οτι όλες οι διοικήσεις πάνω-κάτω, τα ίδια λένε.
Τω αυτώ ισχύει και για τις αντιπολιτεύσεις που (σχεδόν) πάντα ο προϋπολογισμός που καταθέτει μια διοίκηση είναι «πλασματικός» και ανεφάρμοστος.


Είναι τουλάχιστον τραγικό, το 2017 να θρηνεί μια Ευρωπαϊκή χώρα (ακόμη κι αν αυτή είναι η Ελλάδα της κρίσης) 11 νεκρούς από πλημμύρες. Αυτό ας το σκεφτούν καλά οι νυν και οι επόμενοι Υπουργοί Περιβάλλοντος, που θα αποφασίσουν (ακόμη μία στις πολλές που έχουν γίνει) νομιμοποίηση των αυθαιρέτων μόνο και μόνο για να συνδράμουν στον κρατικό κορβανά..


Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο του Πολυτεχνείου ξεκίνησαν…
Ήδη οι «γνωστοί-άγνωστοι» κατέλαβαν το Πολυτεχνείο και ζήτησαν τροφή και τσιγάρα, καθότι «νυστικό αρκούδι» ούτε καν μολότοφ δεν μπορεί να κάνει.
Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Τόσκα. Παρα ταύτα εύχομαι καλό κουράγιο στο Πυροσβεστικό Σώμα, που από τη μια θα «τρέχει» για να απεγκλωβίσει πλημμυροπαθείς και από την άλλη να σβήσει φωτιές στο κέντρο των Αθηνών
Και του χρόνου!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ