Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα.. τέτοια λόγια…16/10/2019

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Είπα να συνεχίσω την «αποχή» από τον σχολιασμό, αλλά αυτή η επικαιρότητα δεν μ’ αφήνει να αγιάσω. Τώρα καταλαβαίνω έναν φίλο που όταν του έλεγα «γράψε κι εσύ κανένα σχόλιο», μου απαντούσε «άμα γράψω εγώ, θα μαλώσω με πολλούς φίλους».
Με κίνδυνο, να «παρεξηγηθώ», όχι ο,τι με νοιάζε κι όλας, επέστρεψα. Και σε όποιον δεν αρέσει, ας γυρίσει σελίδα!


Η με «απειλητική διάθεση» άκρως απαράδεκτη ανάρτηση αφισών με τη φωτογραφία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας επειδή θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ο ασφαλέστερος τρόπος όχι για να δείξεις τον πατρωτισμό σου, αλλά για να χάσεις το δίκιο σου…
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων τα βάζει με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση, υλοποιεί θέση απόλυτα συμβατή με το προεκλογικό του πρόγραμμα. Αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων το 2015 επέλεξε αυτό το κόμμα (και άρα αυτό το πρόγραμμα) έχουν κάθε δικαίωμα να φέρουν τη Συμφωνία στη Βουλή και εκεί η αντιπροσωπεία (και τα κόμματα) να πράξουν αναλόγως.
Αντίθετα ο κάθε Νεοδημοκράτης (και όσοι ψηφοφόροι απέμειναν στους ΑΝΕΛ), έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για την στάση της Κουντουρά, του Κόκκαλη, του Παπαχριστόπουλου και της Παπακώστα!
Παρεμπιπτόντως… Η Έλενα Κουντουρά εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής με τη Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή. Η Κατερίνα Παπακώστα εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής με τη Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλους ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή. Ο Βασίλης Κόκκαλης διορίστηκε πρόεδρος του ΕΦΕΤ (2006-2009) από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή…
Εν πάσει περιπτώσει, η στοχοποίηση βουλευτών πρέπει να γίνεται μόνο στην κάλπη, την ημέρα των εκλογών. Αν το κάθε σούργελο, μπαταξής, παλιάτσος, απατεώνας, ψεύτης θα περάσει (ή θα ξαναπεράσει) την πόρτα της Βουλής, την αποκλειστική ευθύνη την φέρουμε εμείς (όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά).


Η άτιμη η επικαιρότητα! Πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Δανέλλης και «πέρασε στα ψιλά» η μεταγραφάρα του Νίκου του Μακρίδη στους Πολίτες εν Δράση! Αλλά έτσι είναι, αντί να σχοληθούμε με τα ουσιαστικά, ασχολούμαστε με χαζομάρες!


Όσοι περιμένετε να πάρει θέση η ΝΟΔΕ η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Πιερίας για τις υποψηφιότητες στην Κατερίνη, θα περιμένετε πολύ! Τουλάχιστον μέχρι το Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών! Για τη ΝΟΔΕ δε, μπορεί να μην πάρει ούτε για το β’ γύρο!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ