Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (16-06-2017)

Εξαιρετική εκδήλωση ετομάζει για το Σ/Κ που έρχεται στο Θεατρο Παρκου, το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αψογα σκηνικα άψογα κοστουμια άψογη εκτελεση. Υπο κανονικές καιρικές συνθήκες εκτιμω ότι θα προκυψει το αδιαχωρητο. Όμως σε περίπτωση που ο καιρος κατά πως φαινεται τα μουσκέψει οι υπεύθυνοι του Λυκειου έχουν προβλεψει και εχουν καπαρωσει εναλλακτικα την αιθουσα του 5ου ΓΕΛ. Ετσι κι αλιώς αξίζει να πάτε.


Ελεγχο μαθαίνω διεξάγει το ΣΔΟΕ εναντίον πολιτικών προσώπων ανά την επικράτεια. Και φυσικά η Πιερία δεν μπορούσε να απουσιάζει από μια τέτοια διαδικασία. Όμως αν εχω καλή πληροφόρηση η υπηρεσία ελέγχει δύο τέως πολιτικά πρόσωπα που εν τω μεταξύ ανεχώρησαν από τον μάταιο τούτο κόσμο και ένα πολυδιερευνυμένο και πεντακάθαρο σύμφωνα με τα πρότερα αποτελέσματα πολιτικό πρόσωπο. Δηλαδή όπως λέγαν και στα Γιάννενα που έζησα κάποτε «Τσιβά από τσιβά, τσιβά».


Ευτυχώς θα ξαναπάει φυλακή ο Τζοχατζόπουλος και θα τιμωρηθεί δια αυτού όλη η γενια των πολτικών που «τα φάγανε» μαζί μας.


«Να ξέρεις ότι την πορεία του ανθρώπου σε τούτο τον κόσμο δεν την καθορίζουν ούτε οι γνώσεις του, ούτε η ιδεολογία του, ούτε η δουλειά του, ούτε η εξυπνάδα ή η βλακεία του. Ο χαρακτήρας μας είναι η μοίρα μας. Εχε το κατά νου, για να ξέρεις που να ρίξεις τις ευθύνες όταν θα κυκλοφορείς ξεπεζεμένος και πολύ ολίγοι θα σε χαιρετούνε Παύλο Πολάκη», έγραψε ο συνάδελφος Δημήτρης Καμπουράκης, για τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας. Πιστεύω ακράδαντα ότι την τύχη του Πολάκη, θα έχουν όλοι οι σημερινοί κυβερνητικοί βουλευτές, κάποιοι μάλιστα θα αναγκαστούν και να μετοικήσουν, για να μην τους αναγνωρίζουν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ