Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα….Τέτοια λόγια!!! 16-05-2018

Διακρίνω μια «απέχθεια» της ΝΟΔΕ να δώσει στη δημοσιότητα αριθμούς ψήφων… Έχουν περάσει δύο μέρες από τις εσωκομματικές εκλογές και ενώ έδωσε τα ονόματα όσων εκλέχθηκαν σε ΝΟΔΕ και Δημ. Τ.Ο. Κατερίνης, δεν έδωσε σταυρούς. Δεν έδωσε καν, πόσοι ήταν οι εγγργραμμένοι, πόσοι είχαν δικαίωμα ψήφου και πόσοι τελικά προσήλθαν στις κάλπες.

Αυτήν τη λογική, δεν την καταλαβαίνω…


Στο ΤΕΙ Κατερίνης έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κολοντάι με τίτλο «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στην σύγχρονη εποχή». Πρόκειται για ένα βιβλίο, που απευθύνεται στη γυναίκα εργατικής- λαϊκής καταγωγής, τη νέα γυναίκα, ακόμα και τη μαθήτρια.

Την βιβλιοπαρουσίαση έκανε η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Η Εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας (για 4η συνεχή χρονιά) είναι σε εξέλιξη στο ΤΕΙ της Κατερίνης. Φυσικοί και χημικοί της πόλης μας, καθημερινά, παρουσιάζουν ενδιαφέροντα πειράματα (ή «μαγικά») τα οποία άλλαξαν το «ρου» της ιστορίας και την καθημερινότητα του ανθρώπου.

Η εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή και αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά σημαντικά πειράματα. Η παρουσίαση των πειραμάτων (για γονείς και παιδιά, επαναλαμβάνω!) γίνεται κάθε απόγευμα από τις 6 έως τις 8.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ