Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…τέτοια λόγια!!! 16-03-2018

Ο Θόδωρος Σιαμάγκας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και πραγματικά αδυνατώ να θυμηθώ πότε ήταν (αν ήταν) η τελευταία φορά που συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ εκλέγεται σ’ αυτήν τη θέση.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτείται από τους εξής: Αντιπρόεδρος Λάζαρο Φυρινίδη (από τη ΔΗ.ΣΥ), Γραμματέας Στάθης Συμεωνίδης (ΑΑΣ), Ταμίας Στέργιος Τόκας (ΔΑΚΕ) και μέλη Γνωσούλα Χαλαϊτζίδου (ΑΑΣ), Βασίλη Τσακιρίδη (ΔΑΚΕ), Μαρία Νικολαΐδου (ΔΗΣΥ), Κατερίνα Κουρίτα (ΠΑΜΕ) και Δημήτρη Κουμαντζά (ΑΝΡΙΖΚΙΝ)
Εμείς να τους ευχηθούμε καλή δύναμη, αν και είναι βέβαιο οτι αυτοί γνωρίζουν (καλύτερα από εμάς) οτι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα…Στα χνάρια της (δημόσιας) Τηλεόρασης, βαδίζει και η (δημόσια) Ραδιοφωνία, με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ χθες να κάνει ένα «τραγικό δημοσιογραφικό ατόπημα» μεταδίδοντας (δήθεν) πως «αξιωματούχοι» της ΟΥΕΦΑ είδαν τη φάση του κατακυρωθέντος, ακυρωθέντος και μετά πάλι κατακυρωθέντος τέρματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και έκριναν οτι ήταν οφσάιντ.
Δεν πέρασε ούτε μια ώρα βέβαια, που (ολόκληρη) ΟΥΕΦΑ διέψευσε το γεγονός, καθότι πρόκειται για σοβαρή Ομοσπονδία και όχι για Ελληνικό καφενείο… Η ζημιά έγινε, καθότι η αξιοπιστία δύσκολα χτίζεται και αντιστρόφως ανάλογα γκρεμίζεται…


Δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστη την «πρώτη» του κ. Νταντάμη. Εντάξει δεν θα μπω στην ουσία, δεν περίμενα εξ’ αρχής (και λόγω εμπειρίας από παρόμοιες ανακοινώσεις) να εξειδικεύσει, όμως θα πω οτι προβληματίστηκα στον τίτλο που έπρεπε να βάλω (στη σελ. 4).
Προς στιγμήν σκέφτηκα να βάλω «με το δεξί», αλλά «φοβήθηκα» μην στεναχωρέσω τον φίλο μου τον Κώστα τον Μανιάτη. Βέβαια από την άλλη, σε κάποιους από τους παρεβρισκόμενους στη συνέντευξη, μάλλον με… ικανοποίηση θα δεχόταν έναν τέτοιο τίτλο, αφού δεν θα τους «χαλούσε» καθόλου!
Σε ότι αφορά το γενικό πλαίσιο των όσων ανέφερε ο κ. Νταντάμης, προφανώς και κανείς δεν θα διαφωνούσε. Ωστόσο, το εγχείρημα θα φανεί, όταν αυτό το πλαίσιο θα «εξειδικεύεται». Διότι είναι άλλο να λες είμαι υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και άλλο «ναι» ή «όχι» σε ένα αιολικό πάρκο στα Πιέρια.


Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου και ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης και Συστημάτων Εφοδιασμού Κατερίνης), παρουσιάζουν την Τετάρτη το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της σχολής, την έρευνα «Προφίλ και αντιλήψεις θεατών για το Φεστιβάλ Ολύμπου».
Αναμένουμε με ενδιαφέρον, όχι τόσο για το «προφίλ», όσο για τις… αντιλήψεις.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ