Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα…Τέτοια λόγια!!! 16-02-2018

Ωραία η πρωτοβουλία (του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης) για τον χρωματισμό διαβάσεων έξω από κάποια σχολεία. Και μάλιστα, όταν αυτή συνδυάζεται και από ενημέρωση μαθητών για τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς.

Ωστόσο, καλό είναι να κατατεθεί και ένα αίτημα προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για τοποθέτηση και «κάθετης» σήμανσης εκεί που έχουν γίνει διαβάσεις.

Έχοντας γίνει μάρτυρας περιστατικού, οδηγός (από άλλη πόλη που δεν έτρεχε) λίγο έλειψε να παρασύρει πεζό σε διάβαση, επειδή όπως είπε και δεν φαινόταν η διάβαση, αλλά κυρίως επειδή δεν είδε και προειδοποιητική πινακίδα…


Για άλλη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο ασχολήθηκε με το αν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να προσκαλούνται σε εκδηλώσεις του Δήμου…

Με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τους εκτελεσθέντες στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης από τα ναζιστικά στρατεύματα πατριώτες, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου επέλεξε να απευθύνει προσκλήσεις σε όλα τα κόμματα, αλλά να μην καταθέσουν εκπρόσωποί τους στεφάνι.

Και αφού λύθηκε (;) το συγκεκριμένο ζήτημα (που μας απασχολεί κάθε χρόνο), περιμένετε και όπου να ‘ναι να (ξανα)συζητήσουμε το ζήτημα της εξέδρας στην παρέλαση… Μην νομίζετε, κοντά είναι ο Μάρτης.

Όσο για τους «ανεκτικούς» έναντι των (δεξιών) φασιστών τους, τους θαυμάζω για την μεγαλοψυχία τους, μα πιο πολύ θαυμάζω τους συγγενείς των θυμάτων που τους ανέχονται…


Και επιτέλους, μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη τριήμερο, όπου μπορούμε να επιδείξουμε τις δυνατότητές μας (επισήμως και με μεγαλοπρέπεια) στο πέταγμα του αετού, καθότι το «πέταγμα αετού» αποτελεί το δεύτερο εθνικό μας σπορ, μετά από εκείνο που η αγωγή μου, δεν μου επιτρέπει να γράψω (αλλά δεν πειράζει η κίνηση μετράει…)


Δεν βλέπω να προλαβαίνουμε παρά τις αγαθές προθέσεις,  την συντήρηση της προβλήτας στην Παραλία πριν την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου.

Η Υπουργική Απόφαση που θα έλυνε το ζήτημα νομιμότητας της υπάρχουσας κατασκευής δεν υπογράφτηκε (ακόμα), οπότε ουδείς δικαιούται να αμφισβητήσει τα περί ετοιμότητας του δήμου…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ