Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια! 15-11-2017

Το «τυράκι» τους θα λάβουν για δεύτερη χρονιά (αυτή τη φορά με την άδεια των θεσμών) χαμηλοσυνταξιούχοι και πολίτες με χαμηλό εισόδημα.
Το χρήσιμο συμπέρασμα που προκύπτει, από τα κριτήρια που έθεσε το ίδιο το οικονομικό επιτελείο, είναι οτι αν είσαι έγγαμος με δύο παιδιά και έχεις εισόδημα από 18.001 ευρώ, δεν δικαιούσαι μέρισμα, πρανώς διότι ανήκεις σε ανώτερα στρώματα….
Σημ.: η φώτο του συγκεκριμένου σχολίου, δεν επιλέχθηκε τυχαία, είτε επειδή η συγκεκριμένη υπηρεσία κάνει καλά τη δουλειά της (στραγγίζοντας ακόμη και λογαριασμούς κακοπληρωτών), είτε επειδή μέρος του κοινωνικού μερίσματος θα διατεθεί για την εξόφληση υποχρεώσεών προς το κράτος
Τέλος πάντων, ότι μείνει καλοφάγωτο!


Με ανακοίνωσή του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης καταδικάζει «την άθλια και δειλή επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ζητάει απο όλους τους κυνηγούς ομοψυχία, ψυχραιμία και δυναμισμό απέναντι σε αυτούς που έχουν την λαθασμένη εντύπωση ότι θα κερδίσουν κάτι με αυτό που κάνουν!! Αντίθετα, μας δυναμώνουν και ενισχύουν τον κόσμο υπέρ μας…»
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά δεν απέχουμε πολύ από το να γίνουμε ζούγκλα… (αν δεν έχουμε γίνει ήδη δηλαδή…)


Πλησιάζει η μέρα που θα γίνει ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου κι έχω αρχίσει να ανησυχώ επειδή ακόμη δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση, σχετικά με την εικόνα-κειμήλιο που κάθε χρόνο τέτοια εποχή βρίσκεται για προσκήνυμα στο Ναό των Εισοδίων στην Πέτρα Ολύμπου…


Ιδιαίτερα δραστήριος εμφανίζεται ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου ο οποίος συμμετείχε στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2017».
Στο περίπτερο 15 σταντ 26, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις οικολογικές αξίες της Προστατευόμενης Περιοχής, για τα προγράμματα και τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στην περιοχή ευθύνης του, αλλά και για τη δυνατότητα επίσκεψής τους στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου.
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε (για να αναδείξουμε και την αξία των υποδομών) πως από τότε που ο Φορέας «εγκαταστάθηκε» στο νέο κτίριο (όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τον Όλυμπο) οι δράσεις του πολλαπλασιάστηκαν και έπαψε να έχει την «φήμη» του απρόσωπου Φορέα…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ