Μενού Κλείσιμο

Τέτοια ώρα… τέτοια λόγια (15-09-2017)

Ειδική Γραμματεία υπουργείου, έστειλε το τελευταίο διήμερο περισσότερα από τέσσερα e-mails κάνοντας «ορθή επανάληψη» για ημερίδα που προγραμματίζει στη Θεσσαλονίκη…
Αν δηλαδή δηλαδή «πνίγεται σε μια κουταλιά νερό», φανταστείτε τι θα γίνει όταν κληθεί να προγραμματίσει τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης!


Το μεσημέρι της Τρίτης στην εφορία της Σύρου, ένας άντρας, για άγνωστους (λέμε τώρα!) λόγους, εισέβαλε σε τμήμα της Εφορίας, κρατώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.
Ο 46χρονος, προσπάθησε να τακτοποιήσει κάποια οφειλή του, όταν κάποια στιγμή ήρθε στα λόγια… με την υπάλληλο, βγάζοντας παράλληλα ένα κουζινομάχαιρο ακουμπώντας το πάνω στο γραφείο.
Εντάξει έχει ακόμα αντοχές ο Έλληνας… Μέχρι να φτάσουμε στα καλάζνικοφ και από εκεί στα «μπαζούκας» θέλουμε τρία, τέσσερα μνημόνια ακόμα!


«Την ευθύνη για την ρύπανση, την έχει μια κοινωνία εξαρτημένη από το πετρέλαιο», ορθώς επεσήμανε ο (προερχόμενος από τους Οικολόγους) υπουργός κ. Τσιρώνης. Πληροφορίες που θέλουν την ΤΕΚΑΛ-Αιολική να χρησιμοποιεί την «ατάκα» του υπουργού για να πείσει τους ιθαγενείς (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) για την αναγκαιότητα αιολικού πάρκου στα Πιέρια, ελέγχεται για την ακρίβεια της!


Άντε οι Ιταλοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα Σπίρτζη προσλαμβάνοντας υπεύθυνο για τη μουσική στα τρένα, διότι πήξαμε στις αμερικανιές.


Προλαβαίνουμε ένα ακόμη μπάνιο στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο… 35 συν, θα δείξει ο υδράργυρος, εκμεταλλευτείτε το…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ